Inspiratie

Outfit chic cu lenjerie intima creat de Gabriela Atanasov

Piesele de lenjerie intima pot fi mai mult decat accesorii strict intime, frumusetea acestora poate fi scoasa la iveala printr-un styling aparte, unde se poate crea un outfit extrem de chic. Iar acest lucru este demonstrat de frumoasa bloggerita Gabriela Atanasov in editorialul sau de pe blog, unde aceasta a integrat piese de lenjerie intima precum corsete si chemise-uri intr-un outfit extrem de cool si actual. Gabriela Atanasov  a presarat un plus de sarm tinutei, adaugand accesorii precum manusi lungi cu efect lucios.

Gabriela Atanasov a ales sa poarte in editorialul sau piese de lenjerie intima si accesorii in nuante neutre, precum negru si gri perlat, alaturi de un make-up si un hair styling indraznet, inspirat de stilul goth. Prima tinuta aleasa de Gabriela este formata dintr-o pereche de jeans negru, o maleta fina, neagra si un chemise satinat de culoare gri adaugat outfit-ului. Satinul chemise-ului in combinatie cu texturile pline ale pieselor vestimentare creeaza un efect extrem de interesant si cool. Iar, nuantele contrastante sunt alese perfect pentru a scoate in evidenta tinuta. Aceasta tinuta poate fi purtata chiar de zi cu zi, alaturi de un make-up natural.

A doua tinuta aleasa de Gabriela Atanasov este compusa dintr-un corset negru cu dungi fine albe si detalii din dantela in partea superioara a cupelor, manusi lungi cu un efect lucios si o fusta lunga tip sirena. Aceasta este o tinuta indrazneata perfecta pentru o petrecere tematica, dar nu numai. Manusile ofera un efect dramatic si plin de intensitate tinutei.

Pentru a treia, Gabriela Gabriela Atanasov a ales un corset creat din piele ecologica, cu un detaliu extrem de seducator pe partea din spate. Gabriela a ales sa poarte acest corset alaturi de o pereche de jeans neagra, incaltari cu platforma si un back-pack negru. O tinuta plina de atitudine, care poate fi purtata cu lejeritate la o petrecere, unde vei atrage toate privirile.

 

 

 

Asadar, ii multumim Gabrielei Atanasov ca ne inspira cu ideile sale indraznete si autentice zi de zi! <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!