Inspiratie

Sanziana Negru: Editorial lenjerie intima eleganta

In ultimul sau editorial, frumoasa bloggerita Sanziana Negru ne incanta privirea purtand lenjerie intima seducatoare si plina de eleganta. Sanziana a ales pentru editorialul sau piese de lenjerie intima de culoare neagra, cu un design minimalist si rafinat.

Sanziana marturiseste pe blog ca “femeilor le place sa se simta feminine, sexy si senzuale si marturisesc ca la mine treaba asta pleaca de multe ori de la lenjerie. Mi-am facut chiar un obicei din a-mi cumpara un set nou dintr-un oras strain pe care merg sa-l vizitez.” Sanziana indeamna toate femeile sa se simta puternice, increzatoare si sigure pe ele, purtand lenjerie intima eleganta si plina de personalitate. Asa cum ne transmite si Sanziana in articolul sau de pe blog ” da, de cele mai multe ori imi cumpar lenjerie pentru mine, ca sa ma faca sa ma simt mai bine. Iar cand sunt acasa, ador sa port halate din matase, mai ales acum ca vine si vremea potrivita pentru asta.” Mai multe detalii de pe blog, aici.

Iata ce piese de lenjerie intima a purtat Sanziana Negru in editorialul sau:

Body Gatta:

Body-ul negru este realizat dintr-o textura delicata, elastica si foarte placuta la atingere. Body-ul nu are cusaturi laterale, fiind lejer si usor de purtat.

Sanziana Negru editorial lenjerie intima SevenSins.ro

 

Body Moketta:

Dantela eleganta si textura usor lucioasa trasnforma acest body int-o piesa must have in garderoba oricarei doamne. De asemenea, poate fi o piesa de lenjerie intima integrata intr-un outfit sexy pentru petreceri.

Dresuri Lolita:

Acesta este un set de dresuri extrem de incitant, realizat dintr-o textura cu un aspect lucios, ce se muleaza perfect pe picior. In partea din fata are un snur satinat, negru, dispus in zig-zag, fapt ce ajuta la o ajustare perfecta.

 

Sutien Axami si Halat Satinia:

Sutien elegant de culoare neagra, potrivit pentru orice moment al zilei. Sutienul realizat din tul fin brodat cu fir argintiu este prevazut cu sarme de sustinere, fiind buretat la baza. Bretelele subtiri sunt reglabile, pentru o ajustare perfecta. Haltaul din satin fin, completeaza perfect tinuta.

Halat gri Satinia:

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!