Inspiratie

Chemise-uri rafinate pentru viitoarele mirese

Noaptea nunții ocupă un loc foarte special în amintirea unei femei, motiv pentru care trebuie ca aceasta să fie memorabilă. Este important să te asiguri că ai organizat totul în detaliu, inclusiv că ai găsit ținuta potrivită pentru această ocazie. Cei de la SevenSins au niște propuneri foarte interesante de lenjerie pentru viitoarele mirese, iar printre acestea se numără și cămăși de noapte și neglijeuri deosebite. Un chemise alb confecționat dintr-un material ușor este ideal în acest context și, de ce nu, și în luna de miere. Iată câteva sugestii:

Chemise Obsessive Etheria
Babydoll din material delicat și plăcut la atingere. Este o piesă de lenjerie intimă ideală pentru o seară petrecută în doi. Decolteul, abdomenul dezgolit și dantela cu elemente florale întregesc farmecul produsului.

Chemise Obsessive Etheria

Chemise Livco Eglantine
O cămașă de noapte vaporoasă, cu decolteu adânc, ce emană eleganță și senzualitate. Bretelele sunt ajustabile, iar fundița de satin dintre cupe atrage privirea. Croiala cloche avantajează și doamnele și domnișoarele mai plinuțe.

Chemise LivCo Eglantine

Chemise Obsessive Lelia
Un articol de lenjerie diafan, ce oferă comoditate și te transformă într-o apariție specială. Broderia de pe bust coboară între cupe, intrigând privirea. Bretelele reglabile conferă o potrivire perfectă pe corp.

Chemise Obsessive Lelia

Chemise Obsessive Swanita Babydoll
Poate fi purtat în orice seară, însă este perfect pentru noaptea nunții. Materialul este foarte fin și plăcut la atingere, iar decupajul de sub bust atrage privirea ca un magnet, subțiind talia. Fundițele atașate pe bretele și între cupe dau un plus de eleganță.

Chemise Obsessive Swanita babydoll

Chemise Chilirose Havanna
Un chemise sexy și incitant, cu inserții de dantelă la cupe, pe abdomen și la bază. Decolteul este adânc, iar între cupe se găsește o bijuterie delicată în formă de inimioară. La spate se închide asemenea unui sutien, iar portjartierul este și el reglabil.

Chemise Chilirose Havanna

Chemise Obsessive Julia
Un babydoll drăgălaș, făcut integral din dantelă brodată. Închiderea se face în față, iar volanele ce pornesc de pe umeri până la abdomen dau un aer aparte produsului. Chilotul de tip string este inclus.

Chemise Obsessive Julia

Chemise Obsessive Feelia
O ținută de noapte sexy și lejeră de culoare albă. Materialul este fin și lucios, iar cupele și mânecile sunt realizate din tul brodat. Bretelele se ajustează, iar chilotul tanga din tul completează perfect setul.

Chemise Obsessive Feelia

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!