Inspiratie

Lenjerie pentru femeile fecioară

Reprezentantele feminine ale zodiei fecioară au personalități destul de critice și este dificil să le faci pe plac. Pe de altă parte, sunt introvertite și sensibile, chiar dacă de multe ori încearcă să ascundă acest lucru. Loialitatea este încă o calitate predominantă de-a lor, fiind și foarte bine organizate și muncitoare atunci când găsesc ceva sau pe cineva căruia să i se dedice. Pe fecioare te poți baza oricând, deoarece sunt firi încurajatoare care nu te lasă la greu. Așadar, am selecționat mai jos câteva modele de lenjerie care ar putea fi pe placul lor:

Set Chilirose Felis
Compleu alcătuit din trei piese – sutien, portjartier și chilot tanga. Este confecționat din dantelă neagră cu model floral, iar sutienul este prevăzut cu sârme de susținere. Este feminin și elegant, putând fi purtat în orice moment al zilei datorită faptului că e confortabil.

Set sexy Chilirose Felis

Chemise Livco Chagall
O cămașă de noapte din satin de culoare albastră, cu picățele albe. Este ornată cu tul negru brodat în zona bustului și în partea inferioară. Poate fi asortată foarte ușor cu un halat negru sau bleumarin.

Chemise LivCo CHAGALL

Body Chilirose Kops
Un articol de lenjerie foarte provocator, realizat dintr-o combinație de dantelă neagră fină și tul negru. Decolteul adânc, talia înaltă și decupajul de la spate îi dau un aer extravagant și elegant în același timp. Este ideal pentru o seară romantică petrecută alături de partenerul de cuplu.

Body Chilirose Kops

Set Obsessive 825
Un set de lenjerie alcătuit din sutien, portjartier și chilot string. Este făcut din material elastic de culoare bleumarin, combinat cu tul negru în cazul portjartierului. Accentele de dantelă de la cupe și de pe lateralele portjartierului dau un plus de farmec.

Set sexy Obsessive 825-SEG

Halat Donna Taylor
Un halat din material delicat de culoare grena, ideal de purtat prin casă. Inserția de dantelă din partea de sus conferă un plus de feminitate ținutei, care poate fi purtată cu un chemise din material asemănător pe dedesubt.

Halat Donna Taylor lenjerie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!