Inspiratie

Combinații pareo+costum de baie perfecte pentru o zi însorită la plajă

Vara este timpul vacanțelor și al călătoriilor în locații care de care mai incitante. În sezonul cald, atunci când încercăm să ne alegem o destinație perfectă pentru relaxare și distracție, ne gândim întotdeauna și unde este cea mai apropiată plajă. De aceea, nu putem pleca de acasă fără să avem și câteva costume de baie în bagaj, însoțite bineînțeles de un pareo ușor de asortat cu fiecare dintre ele.
Pareo-urile de la SevenSins sunt confecționate din materiale lejere, în culori accesibile, astfel încât să poată fi asortate cu orice costum de baie. Iată câteva idei de combinații de costume de baie și piese de tip pareo SevenSins:

Pareo Marko Judy Black & Costum de baie Marko Amanda Fuchsia
O combinație îndrăzneață între o culoare contrastantă și o nonculoare – roz și negru. Aceasta îi conferă purtătoarei un aer de eleganță și rafinament. Pareo-ul este confecționat dintr-un material moale, plăcut la atingere, și se petrece asemenea unui halat, având două sisteme de prindere. Costumul de baie deux-pieces este ideal pentru o zi caniculară de vară, fiind prevăzut cu push-up și bretele detașabile. Elementul strălucitor dintre cupe îi conferă un farmec aparte.

Pareo SevenSins - Pareo Marko Judy black   Costum de baie Marko Amanda fuchsia

Pareo Espiral Lingerie & Costum de baie Marko Beth White
Această ținută inspiră feminitate și eleganță, chiar dacă este dominată de neutralitatea albului. Pareo-ul dantelat cu mâneci evazate se potrivește tuturor tipurilor de siluetă și este făcut din material moale, ușor elastic. Cele două piese ale costumului de baie provocator sunt ajustabile, iar benzile elastice de pe bust îi dau un aer modern și tineresc.

Pareo Espiral Lingerie 7725   Costume de baie SevenSins - Costum de baie Marko Beth white

Pareo Marko C Dark Blue & Costum de baie Marko Rebecca Blue
O asociere de pareo și costum de baie întreg ideală pentru femeile care vor să mascheze micile imperfecțiuni cu știl. Pareo-ul în mărime universală este creat din pânză italiană și are bretelele ajustabile, completând perfect outfit-ul. Costumul de baie întreg pune în valoare formele corpului, iar modelul floral ce se regăsește în partea din față reprezintă o încântare pentru privire. Este recomandat femeilor cu sânii mari, având bretele de susținere late.

Pareo Marko C dark blue   Costum de baie Marko Rebecca blue

Pareo Marko Judy White & Costum de baie Marko Nicole Lila
Cele două produse de mai jos sunt într-o armonie perfectă, atât cromatic, cât și din punct de vedere al design-ului. Pareo-ul din imagine este un accesoriu practic, având două sisteme de prindere și un material fin, foarte plăcut la atingere. Costumul de baie de mai jos este perfect pentru o apariție rafinată pe plajă, evidențiind atuurile corporale. Printul floral din partea frontală completează frumos ținuta, iar cupele întărite rotunjesc sânii.

Pareo Marko Judy white   Costum de baie Marko Nicole lila

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!