Inspiratie Lifestyle

Inspiră-te din filme: piese de lenjerie care fac furori

Scenele fierbinți din filme au servit drept inspirație pentru multă lume, în serile romantice. Nici nu trebuie să dezbatem prea mult subiectul, știm că așa este. Și este foarte bine, pentru că ele nu neapărat garantează succesul, dar cui nu-i place să aibă o seară ca în filme? În plus, dacă vorbim despre o scenă preferată de ambii parteneri, atunci cu siguranță momentele incitante vor fi acolo. Iată deci câteva scene și ținute din filme pe care le poți reinterpreta și tu, cu ajutorul lenjeriei SevenSins.ro:

Transparență clasică

Nicole Kidman și body-ul transparent au făcut furori la vremea apariției acestui film de referință. Dar, deși asta s-a întâmplat demult, body-urile simple, transparente, inocente, au tot fost reinventate de designeri. La fel și chemise-urile, care rămân în continuare printre preferințele femeilor, fiind mereu în top căutări. Mai ales dacă acestea combină finețea satinului cu detaliile elegante ale dantelei. Așa că iată cum poți adapta aceste ținute la seara ta romantică:

Vezi mai multe modele aici:
https://www.sevensins.ro/body-si-topuri/

Lenjerie din dantelă

Agentul provocator Demi Moore este senzațional indiferent de ipostază. Însă atunci când apare cu o haină de blană sub care nu poartă decât un set de lenjerie din dantelă, scânteile sar. Pericol, adrenalină, senzualitate. Iată și la SevenSins.ro aceleași ingrediente:

lenjerie
Transforma-te aici:
https://www.sevensins.ro/seturi-si-compleuri-sexy/

Deux piece cu boxeri

lenjerie

Jennifer Anniston joacă un rol de senzație în comedia We’re The Millers, unde, la un moment dat se dezbracă pentru a-și salva familia falsa. Dansul ei are de toate, dar mai ales o piesă de lenjerie care a redevenit celebră: boxerii.

lenjerie
Body-uri incitante aici:
https://www.sevensins.ro/body-si-topuri/
lenjerie
Mai multe modele aici:
https://www.sevensins.ro/chiloti-sexy/

Indiferent de filmul care vă inspiră, de actrița care vă place, cu siguranță există o ipostază în care vă regăsiți complet. Și de ce să nu profitați de starea de senzualitate? Noi vă ajutăm cu cele mai sofisticate, variate și incitante piese de lenjerie!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!