Inspiratie

Corsete pentru femei cu atitudine

Tot din seria celor mai noi produse de la SevenSins, amintim astăzi noile corsete sexy care se găsesc pe www.sevensins.ro/corsete-sexy/ și în showroom-ul SevenSins din București, de pe strada Orzari, nr.3. Ultima serie de corsete cuprinde articole specific feminine, care inspiră foarte multă eleganță și o atitudine seducătoare. Corsetele erau foarte mult folosite în trecut, însă în ziua de astăzi sunt considerate de multe persoane ca fiind prea extravagante pentru a fi purtate fără o ocazie mai specială. Sunt însă ideale pentru doamnele și domnișoarele care vor să impresioneze într-un mod diferit, deosebit.

Livco Raquel
Un corset de culoare neagră cu portjartier atașat, însoțit de chilot tanga. Forma cupelor și inserția de dantelă roz de pe bust atrage atenția, iar corsetul care se leagă între sâni completează perfect design-ul. Cupele sunt de asemenea buretate și prevăzute cu sârme de susținere și bretele reglabile. Volanul din partea de jos aduce un plus de feminitate și dă oarecum un aer tineresc ținutei.

Corset LivCo RAQUEL

Chilirose Sandy
Corset sexy cu portjartier, confecționat din tul fin combinat cu dantelă neagră. Decolteul este generos, iar cupele nu au sârme la bază. Portjartierul poate fi detașat, iar prinderea se face la spate, asemeni unui sutien. Produsul urmează foarte bine forma corpului, evidențiind bine talia.

Corset Chilirose Sandy

Noir Handmade Powerwetlook and Lace
Un articol confecționat din material lucios și elastic mat, asemănător pielii, care este accesorizat cu dantelă în partea frontală. Se închide atât la spate, cu ajutorul unui șnur de satin, precum și în față. Are două seturi de bretele, unele de tip sutien, și unele ca niște mânecuțe, ambele fiind detașabile. În zona bustului, sunt și două benzi elastice pentru un plus de stil. Poate fi purtat cu încredere în multe ocazii, putând fi asortat foarte ușor cu o pereche de pantaloni de piele sau jeanși închiși la culoare, sau o fustă de piele.

Corset Noir Handmade Powerwetlook and lace

Chilirose Yanka
Corset realizat din tul negru și dantelă cu model floral, cu portjartier nedetașabil și chilot tanga din dantelă asortat. Cupele și spatele sunt făcute integral din dantelă, iar restul din tul transparent și elastic. Este moale și plăcut la atingere, mulându-se perfect pe formele corpului.

Corsete - Corset Chilirose Ianka

Corset Obsessive 817-COR-1
Un corset extrem de sexy și provocator, cu portjartier nedetașabil. Este realizat din tul negru transparent, cu model cu picățele. La cupe, sub bust și în partea inferioară are margini de dantelă fină. Între cupe se găsește o fundiță din satin, iar sistemul de închidere constă într-o panglică din satin la spate și un corset, tot la spate.

Corset Obsessive 817-COR-1

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!