Inspiratie

Sutien cu efect push-up: Un must in garderoba oricarei femei

Sutienele cu efect push-up sunt încă la mare căutare, acestea accentuand imaginea unui bust voluptos, indiferent de mărimea acestuia. Atunci când ne dorim un decolteu senzual, sutienul cu efect push-up este secretul. Acest tip de sutien este potrivit în special pentru sânii mici și medii. Sutienele uni, cu diverse accente din dantela sau efecte geometrice sunt un simbol al feminității. Dantela, texturile simple, uni sau geometrice în nuanța clasica de negru oferă pieselor de lenjerie intimă o atitudine eleganta și delicată. De asemenea, detaliile florale exprimă o atitudine suavă și romantică. Iar efectul push-up este ideal pentru un plus de senzualitate.

Sutien Kinga Pu-450

Sutien elegant, de culoare neagra, potrivit pentru orice moment al zilei. Materialul din care este confectionat ofera o buna permeabilitate a aerului si a umezelii. Sutienul are inchidere dubla, tip mos-baba, la spate, permitand ajustarea acestuia.

sutien push up sevensins.ro

Sutien Axami Breva

Sutien elegant, de culoare rosie, potrivit pentru orice moment al zilei. Materialul din care este confectionat ofera o buna permeabilitate a aerului si a umezelii. Sutienul are inchidere tip mos-baba, la spate, permitand ajustarea acestuia. Benzile elastice de pe bust sporesc farmecul produsului. Bretelele sunt reglabile pentru o potrivire perfecta.

Sutien Kinga P-2161

Sutien cu efect de push-up, de culoare neagra, potrivit pentru orice moment al zilei . Cupele sunt acoperite cu dantela florala. Sutienul este infrumusetat cu fundita satinata si mici bijuterii din margele. Partea din spate e realizata din microfibra fina. Sutienul este prevazut cu balene laterale flexibile pentru sustinere.

Sutien Kinga PU-427

Sutienul cu push up este potrivit pentru orice moment al zilei. Insertiile din tul ofera un aspect deosebit setului de lenjerie intima.

Set Sexy Obsessive Dotina

Set sexy incitant, ideal de purtat in orice moment al zilei. Sutienul cu cupe buretate este prevazut la baza cu sarme de sustinere. Bretelele de sustinere ale sutienului cat si cela ale portjartierului sunt reglabile pentru o potrivire perfecta. Materialul moale imprimat cu buline, din care este realizat setul, sporeste farmecul produsului.

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!