Inspiratie

Tips&Tricks – costume de baie ideale pentru femeile cu sânii mici și medii

Deși de cele mai multe ori este subiectivă, frumusețea vine în toate formele și mărimile. Nu tuturor ne este la fel de ușor să avem sau să ne menținem o siluetă și niște forme de invidiat, însă acest acest lucru nu constituie un impediment atâta timp cât știm să ne scoatem atuurile în evidență cu ajutorul unor articole vestimentare bine alese. Acest lucru se aplică și dacă vorbim despre costume de baie.

Cei de la SevenSins ne îndeamnă să trecem peste complexele legate de mărimea formelor corpului, motiv pentru care în acest an au pregătit o gamă extrem de variată de costume de baie. În continuare urmează câteva modele de costume de baie ideale pentru doamnele și domnișoarele cu sâni mici și medii. Aceștia pot fi puși în valoare foarte ușor cu ajutorul culorilor tari, al iluziile optice sau al imprimeurilor jucăușe.

Costum de baie Marko Roxana Yellow
Acest costum de baie deux-pieces cu cupe întărite și push-up detașabil îți garantează că toate privirile se vor întoarce după tine. Sutienul are o nuanță tare de galben, care scoate în evidență partea de sus a corpului, iar chilotul clasic cu elemente florale este și el viu colorat pentru a completa perfect ținuta.

Costume de baie pentru sâni mici: Costum de baie Marko Roxana yellow

Costum de baie Marko Beth Green
Un costum de baie în două piese, sexy și provocator, recomandat femeilor cu sânii mici și medii, deoarece cupele întărite rotunjesc și măresc sânii. Benzile elastice de pe bust și accesoriul dintre sâni sporesc farmecul produsului, iar slipul se ajustează cu ajutorul șnurului inserat în laterale.
Costum de baie Marko Beth green

Costum de baie Marko Taylor Indigo
Combinația unică de culori a acestui costum de baie îi conferă un aer aparte. Design-ul sutienului, precum și bretelele detașabile ale acestuia, creează iluzia de volum în partea superioară a corpului. Detaliul metalic dintre sâni se încadrează perfect în ținută.

Costume de baie pentru sâni mici: Costum de baie Marko Taylor indigo

Costum de baie Marko Camille Green
Acest costum de baie întreg se potrivește fără probleme tuturor tipurilor de siluetă. Cupele întărite avantajează sânii mici și medii, rotunjindu-i și scoțând bustul în evidență. Imprimeul deosebit este o încântare pentru privire.

Costum de baie Marko Camille green

Costum de baie Marko Diana
Costumul din imagine are un design și o combinație de culori care funcționează perfect împreună și denotă eleganță. Datorită formei și a imprimeului care atrage atenția, sutienul este destinat unui bust mic sau mediu. Bretelele sunt detașabile, la fel și push-up-ul.

Costum de baie Marko Diana

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!