Inspiratie

Fii frumoasă pentru tine!

Este cert: trebuie să ne iubim pe noi însene și aceasta este cea mai importantă validare de care avem nevoie! Poate cu timpul, din cauza perioadelor de stres sau a altor preocupări, uităm de faptul că trebuie să ne acordăm nouă timp, să contribuim la relația cu propria persoană pentru că aceasta este cea care contează cel mai mult. Nu trebuie să te izolezi de orice responsabilități, să iei decizii radicale doar pentru a-ți acorda timp, ci poți face zilnic câteva lucruri mărunte, dar care te vor face să te simți specială și frumoasă. Totuși, pentru că lenjeria SevenSins se adresează tuturor femeilor și încurajează încrederea în sine, articolul de astăzi vine cu câteva propuneri în materie de vestimentație pe care le poți purta chiar și atunci când ești singură, în intimitate, pentru că meriți să te simți și să fii frumoasă pentru tine!

Despre cămăși de noapte delicate și vise plăcute

După cum spuneam, nu este absolut necesar să porți o lenjerie incitantă doar atunci când ești cu cineva, ci te poți simți la fel de frumoasă chiar și atunci când ești singură. De când nu ai mai petrecut timp de calitate cu tine? Profită de momentele în care ai timpul tău și te poți relaxa citind o carte și savurând un pahar de vin. Îți recomandăm produsul CHEMISE IRALL GLORIA în care te vei simți foarte specială. Nici nu ar putea avea un alt efect materialul satinat delicat al cămășuței care va fi un răsfăț pentru pielea ta.

Your Majesty?!

Tratează-te ca pe o prințesă! Decide ca astăzi să fii atipică și să porți un halat elegant toată ziua! Chiar dacă ți-ai luat liber și lucrezi de acasă sau pur și simplu este o zi de weekend, poartă o ținută în care să te simți frumoasă și fără îndoială vei fi mult mai productivă. Recomandarea noastră este HALAT LIVCO YASMEEN, un halat minunat din satin, care îți va îmbrăca linia corpului într-un mod extrem de frumos. Materialul fluid și foarte confortabil te va convinge să nu îl dezbraci toată ziua, iar culoarea intensă bleumarin se potrivește oricui. Da! Poți purta și tocuri în casă pentru a te simți frumoasă! Cu toate merităm momentele noastre de prețiozitate.

3 de „Da”pentru satin

Am tot repetat despre cât de important este să fii atât confortabilă, cât și frumoasă. Putem totuși să fim deosebite și să înlocuim clasica pijama cu o variantă care să te încânte și mai mult. Modelul PIJAMA DONNA KAREN ½ este un set deosebit, format din pantalon scurt și maiou într-o nuanță de roșu cireașă. Din nou, satinul este una dintre cele mai bune alegeri atunci când vine vorba de lenjerie intimă, iar această pijama compleu dezminte faptul că o pijama comodă trebuie să fie doar din material flaușat sau flanel. Propune-ți să te suprinzi!

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!