Colectii lenjerie Inspiratie Recomandarea zilei

Pregătiri serioase de iarnă – chemise-uri și halate sexy

Iată că vremea rece s-a instalat de-a binelea, iar garderobele noastre trebuie să fie mereu în ton cu schimbările meteo. E sezonul chemise-urilor, halatelor și pijamalelor confortabile, care sa ne ajute să facem față cu brio mood-urilor specifice anotimpului în curs și să ne simțim bine în propria piele. Azi vorbim despre halate și chemise-uri potrivite pentru această perioadă.

Livco Roanna este o cămașă de noapte din material satinat elastic, ce se mulează perfect pe formele corpului. Cupele sunt susținute de sârme, iar inserțiile de dantelă brodată grena dau un aer elegant ținutei. Se află la 60% reducere.

Chemise LivCo ROANNA

Chilirose Adela e un halat roșu din satin cu un design interesant, având dantelă în partea din față și pe spate, precum și la mâneci. Ușor de asortat cu un set de lenjerie negru sau cu un chemise mulat.

Halat Chilirose Adela

Excellent Beauty N-715, un chemise deosebit de elegant, confecționat în partea superioară din dantelă brodată de două culori, iar în partea de jos din satin negru. Vine la pachet cu chilotul tanga asortat și se prinde în partea din față cu un mini corset. Articolul intră în reducerile de 60%.

Chemise Excellent Beauty N-715

Dkaren Bonnie e unul dintre cele mai noi modele de halate de la SevenSins. Este realizat din satin de culoare neagră, iar mânecile largi sunt din tul și dantelă la manșete.

Halat Dkaren Bonnie

Obsessive 827-che se află și el la o reducere de 60% și este un chemise făcut din combinația satin-tul roșu. Cupele și partea de joc sunt înfrumusețate cu volănașe din tul, iar bustul este susține de sârme.

Chemise Obsessive 827-CHE

Obsessive 825-pei e un halat cu mânecă scurtă, realizat din material bleumarin foarte moale și ușor. Mânecuțele sunt din tul negru, iar marginile sunt accesorizate cu dantelă fină neagră.

Halat Obsessive 825-PEI

Livco Sydney este de asemenea una dintre piesele de lenjerie reduse, fiind un chemise extrem de feminin și potrivit oricărei vârste. Este din material elastic bleumarin, iar cupele sunt ornate cu broderie aurie pentru un plus de farmec.

Chemise LivCo Sydney

Livco Kumiko este un articol de lenjerie comod, din material negru lucios combinat cu dantelă florală de culoare grena. Ideal pentru o seară relaxantă petrecută acasă, alături de o carte interesantă și o cană de ceai.

Halat LivCo Kumiko

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!