Inspiratie

Lenjerie interesantă de primăvară

Acum că vremea începe să se încălzească, iar primăvara să-și facă simțită prezența cu adevărat, e timpul să facem și noi schimbările de rigoare în garderobă. Atunci când ajungeți la partea de lenjerie intimă, trebuie să țineți cont, după cum v-am mai spus pe blog, de trendurile anului. Ca să le trecem repede în revistă, acestea se bazează pe dantelă cu modele florale, culori tari, tul și nu în ultimul rând, imprimeuri colorate și cât mai diverse. Asortarea diferitelor imprimeuri are un efect stilistic foarte interesant, care dă un plus de stil și de extravaganță, așa că în continuare am ales câteva produse cu imprimeuri interesante de la SevenSins:

Chemise Livco Dragana
O piesă de lenjerie aparte, cu un imprimeu foarte interesant, de tip oriental. Materialul satinat se așază foarte bine pe corp, chemise-ul potrivindu-se mai multor tipuri de siluetă. În zona sânilor sunt inserții de dantelă, iar bretelele sunt reglabile. Pe site este disponibilă și varianta pe argintiu.

Chemise LivCo DRAGANA

Corset Axami Pain au Chocolat
Un corset underbust foarte provocator, care atrage atenția datorită design-ului creativ și a contrastului dintre cele două culori. Este confecționat din tul combinat cu dantelă neagră cu imprimeu floral fin. Celelalte două piese ale compleului pot fi găsite separat pe site.

Corset Axami Pain Au Chocolat

Body Excellent Beauty B-219
Un articol de lenjerie inedit, realizat din tul semitransparent de culoare gri-albăstrui, ornat cu elemente decorative interesante. Se mulează pe formele corpului foarte bine, iar accesoriul de la gât de tip harness este făcut din catifea neagră și se poate regla.

Excellent Beauty B-219

Set Livco Inari
Un set de lenjerie extrem de sexy și feminin, care este confecționat din combinația tul-dantelă. Este compus din 2 piese – sutien, portjartier și chilot tanga. Are un model interesant datorită elementelor strălucitoare inserate pe toată suprafața pieselor, precum și a romburilor formate din linii de catifea.

Set sexy LivCo Inari

Chemise Livco Milton
O cămașă de noapte cu imprimeu floral multicolor, din material satinat. Are un aer special, atât datorită ornamentelor dantelate, cât și culorilor sale. Croiala avantajează toate tipurile de corp și toate vârstele.

Chemise LivCo Milton

Set Obsessive Dotina
Set sexy incitant, alcătuit din 3 piese – sutien, portjartier și chilot. Este realizat din material negru elastic și tul ornat cu buline de catifea. Cupele sutienului sunt buretate și au sârme de susținere, iar bretelele se pot regla. Este atât un set casual, cât și unul care poate fi folosit la ocazii mai speciale.

Set sexy Obsessive Dotina lenjerie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!