Inspiratie

Piese de lenjerie îndrăzneață din dantelă

Printre noutățile de pe www.sevensins.ro se numără și articolele de lenjerie sexy din dantelă neagră din colecția Beauty Night. Acestea sunt dedicate femeilor îndrăznețe și sigure pe ele, care știu să pună în valoare atuurile de care dispun. Materialele din care sunt confecționate – predominant dantelă – dă purtătoarelor un aer elegant, iar design-urile extravangante cu siguranță atrag privirea și admirația.
Sezonul de cadouri a început deja, iar articolele de la SevenSins sunt alegerile ideale în caz că vreți să vă faceți un cadou incitant care să bucure în același timp și partenerul. În continuare, detalii despre câteva dintre cele mai noi produse Beauty Night:

Body Beauty Night Adelaide
Un body sexy confecționat din dantelă neagră fină, cu decolteu adânc creat special pentru a scoate bustul în evidență. Spatele este gol, body-ul prinzându-se la gât cu ajutorul accesoriului tip choker, asortat cu cel din talie. Body-ul are portjartier atașat.

Body Beauty Night Adelaide

Chemise Beauty Night Adelaide
O ținută ce atrage atenția, realizată din satin cu iserții de dantelă brodată. Decolteul realizat din dantelă cu decupaje este foarte incitant, iar la spate chemise-ul este decupat, legându-se cu ajutorul unor bretele elastice subțiri, ajustabile. Cămașa vine la pachet cu un chilot string, fiind alegerea perfectă pentru o seară în doi.

Chemise Beauty Night Adelaide

Set Beauty Night Peyton
Set compus din trei piese de lenjerie – sutien, portjartier și chilot. Sutienul are un design interesant, un fel de demi cup, fiind făcut din dantelă și din material buretat. Bretelele sunt reglabile, iar sutienul este prevăzut și cu sârme de susținere. Portjartierul este de asemenea confecționat din material negru, peste care este suprapusă dantelă neagră. Chilotul string din dantelă are niște decupaje atrăgătoare.

Set sexy Beauty Night Peyton

Chemise Beauty Night Peyton
Un articol extrem de sexy de lenjerie, realizat din dantelă combinată cu tul negru. Chemise-ul are portjartier încorporat și vine la set cu un chilot string simplu din tul. Decupajele din față, precum și cele din spate, conferă acestei ținute un aer aparte, deosebit.

lenjerie - Chemise Beauty Night Peyton

Set Beauty Night Steffie
Un compleu foarte incitant, dar și foarte comod în același timp, care poate fi purtat oricând. Este făcut din dantelă neagră fină, plăcută la atingere, cu elemente florale. Benzile elastice din partea de sus evidențiază decolteul, iar cele de la chilot pun în valoare talia. Bretelele sutienului sunt ajustabile.

Set sexy Beauty Night Steffie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!