Inspiratie

Dresurile sexy, accesorii care atrag privirea

Orice femeie își dorește să fie seducătoare și să atragă priviri, iar acest lucru se materializează cel mai adesea în vestimentație. Pentru că lenjeria sexy este un must în garderoba noastră, este foarte important să facem alegerile potrivite în acest sens și să optăm pentru articolele care ne scot cel mai bine atuurile în evidență. Un set de lenjerie complet ne poate transforma într-o apariție de neuitat, iar o pereche de dresuri au și ele un rol în această poveste.
Propunerile celor de la SevenSins sunt foarte variate și în această direcție. Iată câteva dintre ele:

Dresuri Obsessive Charmea
O pereche de dresuri sexy, pe care le poți asorta oricărui portjartier. Banda de sus este confecționată din dantelă cu elemente florale, iar materialul fin se mulează foarte bine pe picior.

Dresuri Obsessive Charmea

Dresuri Livco Avena
Dres elegant și sexy, din material de tip plasă, ce îți dă un aer aparte. Fundița cu element strălucitor aduce un plus de farmec produsului, care este realizat din material elastic, ce se mulează perfect.

Dresuri LivCo Avena

Dresuri Axami Marea
Stockings din plasă de culoare neagră, cu bandă adezivă lată, confecționată din dantelă brodată cu elemente de culoare grena. Denotă eleganță și feminitate, datorită trandafirilor dantelați.

Dresuri Axami Marea

Dresuri Livco Binty
Un produs ce sigur îți va atrage atenția, datorită design-ului interesant. Este o combinație extravagantă între un portjartier și stockings de plasă, acestea constituind un singur element. Este confecționat dintr-un material plăcut la atingere.

Dresuri LivCo Binty

Set Sexy Lolita Fusion
Un set extrem de provocator, ce te va transforma într-o apariție de neuitat. Setul este compus din portjartier, realizat din benzi elastice, cu dresuri din tul elastic atașate și chilot string ce completează perfect ținuta. Micile elemente strălucitoare dau un plus de farmec.

Set sexy Lolitta Fusion

Dresuri Livco Scarlett
Dresuri de culoare neagră pentru portjartier, cu bandă făcută din dantelă brodată cu elemente florale de culoare crem. Pachetul include dresurile din imagine.

Dresuri LivCo Scarlett

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!