Inspiratie

Costume de baie: 6 modele de costume de baie in culori electrice

Anul acesta, trendurile in materie de costume de baie propun nuante extrem de indraznete, pline de vitalitate, saturate, care nu te lasa sa treci neobservata. SevenSins aduce in prim plan sezonul acesta o gama de costume de baie unde culorile intense si croielile sexy sunt personajele principale. Asadar, iata 6 modele de costume de baie in culori extravagante pe care le propunem pentru vara aceasta. Pe www.sevensins.ro puteti gasi o varietate de peste 150 de modele de costume de baie irezistibile!

 Marko Amanda Yellow

Un costum de baie compus din doua piese, lejer, cu o croiala moderna, perfect pentru zilele insorite de vara. Sutienul are cupele intarite si push-up detasabil, iar prinderea se face la spate cu o catarama. Bretelele de sustinere sunt reglabile si detasabile. Slipul clasic este realizat din material elastic ce se muleaza perfect pe silueta.

costume de baie sevensins.ro

Marko Amanda Pink

Rozul electric este una dintre nuantele cheie in acest sezon cald. Asadar, indraznete sa porti nuante electrice si pline de personalitate!

Marko Samantha Yellow

In vara aceasta alege un costum de baie in ton cu razele soarelui, confectionat in culori vii si ornat cu elemente florale. Este confectionat din material elastic, moale si placut la atingere.

Marko Penelope Blue

Si pe plaja trebuie sa ai o tinuta la moda! Poarta acest costum de baie si toate privirile se vor intoarce dupa tine. Design-ul produsului si culoarea vesela in care este confectionat functioneaza perfect impreuna, fiind o incantare pentru privire.

Marko Demi Violet

Costumul de baie din doua piese este confectionat din material viu colorat, violet cu dungi fine albe. Cupele,de o forma moderna,sunt prevazute cu push-up detasabil. Bretelele sunt detasabile pentru a permite o bronzare uniforma. Benzile laterale ale slipului,sporesc farmecul produsului.

 

Marko Cheryl Purple

Straluceste pe plaja si alege acest costum de baie in culori vii! Sutienul are cupele intarite, rotunjind frumos sanul, acesta legandu-se dupa gat si la spate. Slipul clasic se muleaza perfect pe forme, permitand o ajustare perfecta, datorita inchiderii din laterale.

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!