Inspiratie

Lenjerie potrivită pentru zodia taur

Azi vorbim despre femeile taur și despre ce articole de lenjerie li s-ar potrivi cel mai bine acestora. Ele sunt duale – au firi puternice și încăpățânate, dar în același timp sunt și familiste și realiste. Deși destul de liniștite în general, femeile taur se pot transforma radical atunci când ceva nu funcționează conform planurilor sau când cineva le stă în cale. Așadar, am ales câteva piese de lenjerie care să ilustreze cât mai bine această dualitate specifică zodiei.

Corset Obsessive Dotina
Chiar dacă unele tăuroaice sunt mai conservatoare, nu înseamnă că nu putem combina simplitatea cu eleganța. Corsetul de mai jos o face foarte bine, fiind realizat din material negru elastic și tul accesorizat cu buline de catifea. Design-ul, precum și ornamentul dintre sâni atrag atenția spre decolteu, iar talia este bine evidențiată. Chilotul tanga completează perfect ținuta.

Corset Obsessive Dotina

Chemise Donna Kinga
Pentru doamnele care preferă comoditatea, această rochiță este ideală. Este confecționată din material moale care mângâie trupul, iar în partea de sus este accesorizată cu dantelă cu model floral. Poate fi purtată prin casă sau noaptea și este disponibilă și pe negru.

Chemise Donna Kinga

Set Obsessive 825
Un compleu din 3 piese – sutien, portjartier și chilot string – foarte feminin și elegant, care datorită combinației cromatice inspiră seriozitate. Este făcut din material elastic în combinație cu tul fin și accente dantelate și poate fi purtat în orice moment al zilei, pe sub haine, dar și cu ocazii mai speciale.

Set sexy Obsessive 825-SEG

Chemise Livco Jacqueline
Un set de lenjerie compus din halat și chemise, ideal de purtat prin casă și pentru dormit. Este realizat din satin fin, iar ornamentele de dantelă brodată dau un aer elegant ținutei. Piesele pot fi purtate împreună sau separat, întrucât culorile în care se poate achiziționa sunt foarte diverse și ușor de asortat și cu alte articole.

Chemise LivCo Jacqueline

Set Obsessive Moketta
Un set sexy de culoare neagră, alcătuit din sutien, chilot tanga și portjartier. Și acest set inspiră eleganță și seriozitate, fiind în același timp și foarte atrăgător. Dantela care ornează sutienul și portjartierul dă un plus de farmec ținutei, care este multifuncțională.

Set sexy Obsessive Moketta

Body Excellent Beauty b-222
O piesă de lenjerie foarte inovatoare, întrucât femeilor taur le place să fie în trend. Este confecționat din material satinat foarte elastic, ce se mulează perfect pe formele corpului și pune talia în valoare. Zona bustului atrage privirea, fiind accesorizată cu mai multe benzi elastice și cu accesoriu pentru gât.

Body Excellent Beauty B-222 lenjerie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!