Colectii lenjerie Fashion Inspiratie Relatii & Sex

Costume sexy de Halloween

Fetelor, nu mai e mult până pe 31 octombrie, deci e timpul să ne gândim la cea mai bună modalitate de a petrece această sărbătoare și să ne pregătim corespunzător. Halloween-ul este o ocazie anuală de a ne pune la treabă creativitatea pentru a organiza party-uri tematice, cu decorațiuni care mai de care mai iscusite. Dincolo de aceste petreceri, este o șansă perfectă să ne costumăm provocator și să lăsăm frâu liber imaginației și în privat. Mai jos, câteva sugestii de costume speciale care cu siguranță vă vor încuraja, iar pe parteneri îi vor încânta 😊

Chirilose Maid Dress este un costum de menajeră sexy, alcătuit din 6 piese. Rochița este din material elastic, fiind completată de șorțul cu inserții din dantelă albă. Cupele sutienului au sârme de susținere, iar accesoriul de pus la gât și bentița sunt un adaos jucăuș.

Costum Chilirose Maid Dress Set

Setul Obsessive 832 Cowgirl este un compleu incitant care își transformă purtătoarea într-una dintre cele mai provocatoare cowgirls. Acest costum este compus din 2 piese principale și accesorii: sutienul și chilotul sunt din material care se mulează foarte bine pe formele corpului și îmbogățite cu franjuri lungi pentru un plus de stil. Setul cuprinde și portjartier, precum și pălăria cu insignă și mini eșarfa cu animal print.

Costum Obsessive 832-CST Cowgirl

Cui nu-i plac pisicile?! Lolitta Sexy Cat te ajută să te conectezi cu felina din interiorul tău și să o scoți la exterior. Croptopul cu mâneci lungi și fermoar se asortează perfect cu pantalonii scurți, ambele fiind confecționate dintr-un material lucios tip piele. Codița pufoasă și masca cu decupaje completează outfit-ul.

Costum Lolitta Sexy Cat

Nu doar copiii se joacă de-a doctorul și asistenții, deci poți alege cu încredere să devii o asistentă hot în seara de Halloween. Chilirose Hot Nurse este o opțiune potrivită, deoarece body-ul cu portjartier și decupaje laterale care pun în evidență talia, chilotul crotchless, bentița și stetoscopul din pachet pot transforma orice femeie într-o asistentă de succes.

Costum Chilirose Hot Nurse

Nu se știe când lucrurile pot deveni periculoase în noaptea magică de Halloween, așa că e bine ca poliția să fie pe baricade, și la propriu, și la figurat. Cele 6 piese sexy ale costumului Livco Kalista îl fac pe acesta imbatabil, iar topul decoltat, fusta scurtă, manușile din piele fără degete și celelalte accesorii dovedesc acest lucru.

Costum LivCo Kalista

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!