Fashion Inspiratie Lifestyle Recomandarea zilei

Un sutien potrivit îți face viața mai frumoasă

Din ce ne spun statisticile, se pare că în jur de 80% dintre femei nu știu să-și aleagă sutiene potrivite măsurilor lor. Acest lucru poate avea însă urmări neplăcute din punct de vedere medical, cum ar fi durerile de spate sau lăsarea sânilor. Dacă încă nu ai descoperit modelul sau mărimea de sutien perfectă, înseamnă că trebuie să încerci cât mai multe variante și, de preferat, să probezi sutienele înainte de a le achiziționa.

Printre avantajele unui sutien bine ales se numără în primul rând faptul că este comod și te simți confortabil purtându-l, chiar dacă o faci de dimineața până seara. Dacă bustul este susținut corespunzător, hainele se vor așeza frumos pe formele tale, creându-se impresia unei talii mai subțiri.

Cum știi dacă un sutien ți se potrivește? Există câțiva indicatori după care să te orientezi:
• bretelele trebuie să fie bine poziționate pe umeri – să nu alunece, dar nici să lase urme; acestea au rol de ridicare a sânilor însă, nu de susținere a lor
• dacă banda circulară ce înconjoară cutia toracică e ridicată prea mult pe spate, e posibil să fi ales un sutien greșit; în plus, atunci când probezi, ai grijă să te poți încheia cu ușurință la primul set de moș și babă, întrucât pe parcurs sutienul se lărgește
• sârmele de susținere trebuie să fie lipite de cutia toracică și să rămână așa, indiferent ce mișcări faci; sutienele cu sârme sunt indicate în special persoanelor cu mărimi mari la cupă, deoarece au nevoie de mai multă susținere
• partea frontală dintre cupe trebuie să fie și ea neapărat lipită de stern; dacă nu se întâmplă acest lucru, înseamnă că mărimea cupelor nu e cea potrivită sau că modelul respectiv nu e ideal pentru tine
• aspectul cupelor e și el foarte important, mai ales dacă porți decolteu sau haine mulate; sânii nu trebuie să iasă deloc din cupe, chiar dacă sutienul respectiv e demi cup, nici să fie aplatizați

Acum că am trecut în revistă câteva informații utile, să vedem și exemple de sutiene de la SevenSins:

Obsessive 838-bra e un sutien bralette, din tul roșu combinat cu dantelă. Breteaua care se prinde după gât e reglabilă, iar benzile elastice de pe bust sporesc farmecul articolului. Foarte confortabil și recomandat persoanelor cu sâni medii.

Axami Praline se remarcă prin finețea broderiei și mini corsetul din față. Seamănă cu o bustieră, însă este prevăzut cu sârme de susținere la bază, oferind tot suportul de care ai nevoie pe parcursul unei zile.

Pentru femeile cu bust generos, sutienele de la Kinga sunt cele mai indicate, întrucât modelele lor oferă tot suportul necesar. Kinga BC-416 are cupele întărite și sârme de susținere, iar la suprafață cupele sunt ornate cu dantelă.

Orice femeie are nevoie de cel puțin un sutien nude în garderobă, acestea fiind foarte practice în cazul unor articole vestimentare ușor transparente. Axami Sirocco are cupele întărite și push-up detașabil, precum și sârme de susținere, iar benzile elastice ce se mulează perfect pe bust îi dau un aer tineresc.

Dacă sunteți în căutarea unui sutien cu un design special, atunci Axami Magenta e ceea ce căutați. Cupele din tul pe jumătatea sânilor sunt parțial întărite, iar în partea superioară a lor se află un elastic ce poate fi reglat cu ajutorul șnururilor.

Dacă vă plac culorile vii, vă sugerăm Kinga Cote, un sutien roz cu push-up ce se poate detașa, sârme de susținere și cupe accesorizae cu dantelă fină. Pentru cele din voi care preferă eleganța și culorile închise în cazul lenjeriei, Axami Hide me e un sutien cu push-up și sârme de susținere, brodat cu fir argintiu, ce modelează foarte bine forma bustului.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!