Inspiratie

Lenjerie sexy pentru Valentine’s Day

Valentine’s Day se apropie cu pași repezi, deci este timpul să ne gândim serios la ce achiziții facem anul acesta în ceea ce privește lenjeria intimă pentru această ocazie. Articolele de lenjerie sexy sunt cele mai populare și recomandate, având un aer deosebit, datorită culorii roșu, care este considerată cea mai pasională culoare. Articolele din colecția de lenjerie roșie de la SevenSins de anul acesta sunt extrem de incitante și interesante, deoarece au design-uri moderne și se potrivesc tuturor tipurilor de siluetă.
Hai să vedem câteva dintre acestea!

Chemise Obsessive 829
O cămașă cu o croială clasivă, dar foarte cochetă; este confecționată din tul roșu, combinat cu inserții de dantelă fină. Cupele sunt susținute de sârme, fiind integral din dantelă, iar benzile elastice de pe bust conferă un plus de stil. Este decupată la spate.

Chemise Obsessive 829-CHE

Corset Obsessive 838
O piesă de lenjerie extrem de seducătoare, cu portjartier atașat. Inspiră foarte multă eleganță și este făcută din material plăcut la atingere. Ornamentele dantelate din zona bustului se regăsesc și în zona taliei, iar benzile elastice din partea de sus dau ținutei un aer feminim.

Corset Obsessive 838-COR

Chemise Obsessive 827
Un chemise sexy de culoare roșu aprins, ideal pentru o seară romantică în doi. Este realizat din satin și material moale, iar bustul este din tul. Volănașele din zona bustului, care este de asemenea și susținut cu sârme, sunt și în partea inferioară. Se potrivește tuturor tipurilor de siluetă.

Chemise Obsessive 827-CHE

Body Obsessive 829
Un articol de lenjerie extrem de provocator, confecționat aproape integral din dantelă roșie cu model floral. Design-ul inovator îi dă un aer foarte tineresc și modern, datorită benzilor elastice de pe bust și abdomen. Accesoriul inserat pe abdomen completează perfect ținuta, iar spatele este gol.

Body Obsessive 829-TED

Chemise Obsessive 838
O cămășuță foarte feminină și provocatoare, potrivită oricărei siluete. Este realizată din material fin, iar în partea de sus predomină dantela brodată. Și în cazul ei se regăsesc benzile din zona bustului, iar decupajul de sub bust și decolteul adânc dau foarte mult sex appeal purtătoarei.

Chemise Obsessive 838-BAB

Halat Chilirose Adela
Un halat satinat roșu închis, care este foarte comod, dar și sexy în același timp. Dantela de la mâneci și din partea de sus sporește farmecul articolului, continuându-se și la spate. Poate fi combinat cu o gamă foarte variată de alte piese de lenjerie intimă.

Halat Chilirose Adela lenjerie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!