Inspiratie

Seturi sexy de lenjerie, un must have în garderobă

Lenjeria intimă este un capitol foarte important pentru doamne și domnișoare, iar sertarul cu lenjerie sexy din dulap trebuie să fie întotdeauna plin. Lenjeria potrivită îți reflectă personalitatea și te face mai încrezătoare, dându-ți o stare pozitivă. Aleasă cu grijă, aceasta scoate în evidență formele corpului, definește silueta și este în același timp provocatoare și confortabilă. De multe ori, te ajută să-ți explorezi atuurile și să devii irezistibilă pentru partenerul tău, care sigur va fi plăcut surprins de inițiativa ta.
Propunerile în materie de lenjerie intimă ale celor de la SevenSins te îndeamnă să lași deoparte seturile plictisitoare de lenjerie și să optezi pentru unele pline de senzualitate, care să te ajute să fii plină de farmec, indiferent de ocazie sau de momentul zilei.

Set Excellent Beauty L-106
Setul este compus din sutien fără cupe cu sârme de susținere la bază și chilot string. Franjurile sutienului cad senzual pe bust, iar chilotul este de asemenea accesorizat cu franjuri ce cad pe șolduri. Între cupe este inserată o bijuterie ce atrage atenția asupra bustului.

Set sexy Excellent Beauty L-106

Set Obsessive Greyla
Compleu de culoare gri cu negru compus din sutien cu sârme de susținere, chilot tanga și portjartier. Decolteul adânc este împodobit cu dantelă cu broderie neagră, care se regăsește tivită și la baza portjartierului, iar fundița dintre cupe sporește farmecul produsului. Bretelele sutienului și cele ale portjartierului sunt reglabile.

Lenjerie sexy - Set sexy Obsessive Greyla

Set Excellent Beauty L-118
Set atrăgător confecționat din dantelă, compus din top și chilot brazilian. Topul se desface în față, are decolteu adânc și lasă spatele dezgolit. Chilotul brazilian are decupaj la spate, pentru un plus de efect. Accesoriul de pe top se regăsește și la spate pe chilot.

Set sexy Excellent Beauty L-118

Set Livco Inari
Compleu alcătuit din trei piese – sutien fără întăritură, portjartier și chilot tanga. Este ideal de purtat în orice moment al zilei. Elementele strălucitoare cu care este accesorizat îi sporesc farmecul, dându-i un aer aparte.

Lenjerie sexy - Set sexy LivCo Inari

Set Excellent Beauty L-123
Setul sexy din dantelă neagră este compus din sutien cu cupe buretate, prevăzut cu sârme de susținere, și chilot brazilian; bretelele reglabile ajută la o potrivire perfectă. Dantela fină cu elemente florale din care este realizat acest set îi dă rafinament și eleganță.

Set sexy Excellent Beauty L-123

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!