Inspiratie

Costume de Halloween care te transformă

Chiar dacă Halloween-ul a fost sărbătorit de cei mai mulți în weekend, mai sunt două zile până la sfârșitul lui octombrie, adică două zile în care ne putem decide să îi facem partenerului o surpriză în temă. Tot din seria costume de Halloween, mai avem o serie de propuneri extravagante pentru voi. Dacă în articolul precedent era vorba despre ținute sexy, din tul și dantelă, de data asta printre sugestii se numără outfit-uri care își transformă purtătoarele în apariții cu totul noi și neașteptate. Acestea cu siguranță vor atrage toată atenția și admirația partenerului.

Costum Obsessive Majoretta
O ținută sexy de majoretă compusă din 4 piese – top, fustă mini, chilot tanga și bonetă. Combinația de culori este una specială, iar accesoriile aurii atrag privirea. Topul are epoleți franjurați, iar fusta mini este înfrumusețată cu pliuri. Boneta are și ea un accesoriu asemenea celor de pe bluză.

Costum Obsessive Majoretta 4 pcs costume

Costum Obsessive Pirate
O ținută extravangantă care se încadrează de minune în tema de Halloween. Este alcătuită din rochiță, chilot tanga și pălărie asortată, în combinația negru-galben muștar. Rochia este confecționată din satin și se prinde cu un corset aflat în zona bustului, iar mânecile sunt din tul fin; este de asemenea ornată și cu o curea neagră. Pălăria este de efect, fiind supradimensionată.

Costum Obsessive Pirate

Costum Obsessive Stewardess
Corset provocator de stewardesă cu portjartier atașat, realizat din material satinat de culoare albastră. Include și cele 5 accesorii: chilotul tanga, dresurile, eșarfa, pălăria și mănușile. Corsetul este croit în cloche în partea de jos și se reglează la spate cu ajutorul unui șnur dispus în zig-zag. Este o idee inspirată pentru a fi purtat de Halloween, dar și pentru a fi făcut cadou persoanei iubite.

Costum Obsessive Stewardess corset

Costum Obsessive Police Dress
Orice femeie va avea o atitudine impunătoare cu acest costum de polițistă. Este format din 6 elemente: rochie de culoare gri cu decolteu provocator, jartea cu lanț, curea, cravată și șapcă făcute din latex și chilot de tip tanga.

Costum sexy - Costum Obsessive Police dress

Costum Livco Aspen
Costum de asistentă compus din trei piese – chemise, chilot string și bonetă. Un compleu foarte sexy, ideal pentru o întâlnire fierbinte. Rochița realizată din material ușor elastic se va mula perfect pe trup și se prinde după gât cu un șnur roșu. Accesoriul pentru cap sporește farmecul ținutei.

costume de Halloween - Costum LivCo Aspen

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!