Inspiratie

Lenjerie cu benzi elastice, un trend inedit

V-am mai povestit anterior pe blog despre articolele de lenjerie cu benzi elastice pe post de ornanente, care sunt foarte tinerești și interesante, fiind unul dintre cele mai noi trenduri în materie de lenjerie. Începând cu anul 2016, au început să apară și la noi harness-urile și ulterior și obiectele vestimentare accesorizate cu benzi din piele sau din elastic de diverse culori. Trendul a fost preluat și de producătorii de lenjerie intimă, care l-au adaptat pieselor de lenjerie intimă. Iată câteva dintre articolele cu astfel de benzi de la SevenSins:

Chemise Lolitta Excellent
O rochie sexy foarte seducătoare, confecționată în partea de jos din material lucios asemănător cu pielea. În partea de sus, este realizată integral din benzi elastice, prinderea făcându-se după gât. Design-ul și inelele metalice îi dau un aer ușor rock și cu siguranță foarte atrăgător.

Chemise Lolitta Excellent

Set Obsessive 823
Un set sexy de lenjerie alcătuit din trei piese – sutien, chilot tanga și choker. Benzile elastice de la sutien se pot regla, iar cele de la chilot sunt fixe. Materialul tip piele din care este făcut setul se mulează perfect pe formele corpului purtătoarei, iar accesoriul pentru gât întregește ținuta.

Set sexy Obsessive 823-SET

Chemise Chilirose Onda
O rochie mulată confecționată dintr-un material foarte elastic, ușor lucios, care vine foarte bine pe corp. Benzile din zona bustului și decupajele laterale și de la spate dau un aer inedit ținutei. Chemise-ul are de asemenea și portjartier încorporat, care este reglabil.

Chemise Chilirose Onda

Set Obsessive Frivolla
Un compleu foarte sexy și feminin, alcătuit din sutien, corset, portjartier și chilot tanga. Este făcut integral din dantelă neagră cu broderie, exceptând benzile ornamentale din zona pieptului și a abdomenului, care sunt din elastic. Este foarte ușor de purtat în orice moment al zilei, dar și la ocazii mai speciale, datorită design-ului.

Set sexy Obsessive Frivolla

Body Chilirose Serena
Un articol de lenjerie din dantelă cu model floral, care lasă spatele dezgolit. Este foarte incitant, datorită croielii și a ornamentelor sub forma unor benzi elastice pe bust și în talie. Vine la pachet cu o mască confecționată din același material, care dă un aer misterios purtătoarei.

Body Chilirose Serena

Body Obsessive Scandalia
Un body de culoare neagră, realizat din material tip piele, elastic. Benzile elastice dispuse de-a lungul abdomenului și inelele care le reunesc dau articolului un aer extravagant și impresionant.

Body Obsessive Scandalia lenjerie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!