Inspiratie

#sugestii: Alege un sutien accesorizat

Lenjeria intimă reprezintă o parte foarte importantă a garderobei unei femei. Sutienele au rolul de a susține bustul și de a da formă siluetei, astfel încât completează perfect orice ținută și dau purtătoarelor un plus de încredere și feminitate. Trebuie să fim atente atunci când ne alegem sutienele, ele fiind nelipsite din viața de zi cu zi.
Un sutien potrivit trebuie să ofere suport sânilor, să se asorteze cu cât mai multe articole vestimentare și să arate frumos din punct de vedere estetic. Când vrem să ne alegem un anume model sutien, este important să ținem cont de forma siluetei și de mărimea bustului. Pe lângă modelul acestuia, aspectul vizual este cel care ne determină de cele mai multe ori să achiziționăm piese din gama lenjeriei intime, acestea oferindu-ne eleganță și siguranță de sine.

În ceea ce privește tendințele, anul acesta se poartă în special lenjeria dantelată și cea accesorizată cu diverse inserții sau bijuterii. Iată câteva modele de sutiene de la SevenSins care îndeplinesc toate condițiile de mai sus:

Sutien Kinga PU-427 Red
Un articol elegant de culoare roșie, potrivit pentru orie moment al zilei. Este prevăzut cu push-up și sârme de susținere la bază, iar cupele și bretelele sunt acoperite în mod seducător cu tul. Benzile elastice decorative din partea de sus scot în evidență decolteul, iar bretelele sunt reglabile și nedetașabile.

Sutien Kinga PU-427/1 red

Sutien Kinga BC-386
Este buretat în partea inferioară și căptușit cu bumbac pe interios, iar partea superioară a cupelor este realizată din dantelă cu model floral. Are sârme de susținere și balene laterale flexibile, precum și bretele reglabile și nedetașabile, fiind ideal pentru doamnele și domnișoarele cu bust generos. Sutienul este decorat cu o fundiță satinată și o bijuterie.

Sutien Kinga BC-386

Sutien Axami Calima
Un sutien rafinat de culoare nude, potrivit pentru orice moment al zilei. Cupele sunt întărite, iar bretelele reglabile, pentru o potrivire perfectă. Benzile elastice și accesoriul auriu inserat între cupe sporesc farmecul produsului.

Sutien Axami Calima

Sutien Kinga BC-416
Articol de lenjerie grena, cu cupe întărite căptușite cu bumbac pe interior. Cupele sunt confecționate din tul cu imprimeu decorat cu broderie, iar partea lor superioară este din satin. Modelul este ideal pentru busturile generoase, bretelele late oferind tot suportul necesar.

Sutien Kinga BC-416

Sutien Axami Passat
Sutien negru cu cupe întărite și push-up detașabil. Benzile elastice inserate pe bust și bijuteria cu strass dintre cupe îi conferă eleganță. Bretelele nedetașabile sunt reglabile, pentru o potrivire corespunzătoare.

Sutien Axami Passat

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!