Inspiratie

Sutienele: 5 tipuri de sutien pe care trebuie sa le ai in garderoba

Fiecare femeie trebuie să aibă în garderobă un loc special dedicat acestor ”obiecte ale dorințelor”, sutienele, care cuceresc partenerii iremediabil. Textura din care sunt create sutienele au de asemenea o importanță aparte. Acestea trebuie realizate din materiale fine, precum chiffon-ul, măteasa sau dantela care sunt delicate cu pielea. Piesa principală în materie de lenjerie intimă din garderoba unei femei este sutienul. Alegerea sutienului presupune o atenție aparte la detalii, acesta fiind o piesă care trebuie să îmbrace perfect conformatia, să fie confortabilă pe tot parcursul zilei, să definească perfect liniile corpului și nu în ultimul rând să fie atrăgătoare.

Sutienele propuse de SevenSins.ro sunt sunt elegante, discrete și asigură un plus de încredere indiferent de momentul sau ocazia la care sunt purtate. Fie că este preferat un model de sutien push up, corset, full–cup sau demi–cup, balconette sau bralette, doamnele și domnișoarele vor găsi în colectia de sutiene opțiunea care va asigura atât confort, cât și o atitudine încrezătoare.

Iată cele cinci modele propuse de noi:

Sutienul corset

Sutienul corset este o piesă importantă în garderoba de primavara-vara a unei femei. Sutienul corset este un model de sutien comod, potrivit oricărui tip de conformatie, deoarece prezintă o susținere bună a cupelor. Noile abordări în materie de design sunt menite să scoată corsetul din zona de piesă de lenjerie intimă incomodă. Acesta este transformat într-o piesă absolut necesară. Sutienul tip corset care este în topul preferințelor acestui sezon. In sezonul cald alegem ținute în nuanțe decupate, cu decolteuri mai adânci iar sutienul corset în nuanța de negru este accesoriul perfect pentru o cămașă sau o rochie ușor transparentă din mătase.

sutienele sevensins.ro

Sutienul bralette

Un alt clasic indispensabil garderobei unei femei este sutienul negru fără push-up, doar cu susținere la bază, denumit bralette. Sutienul tip bralette este cu siguranță cel mai în vogă model de sutien din ultimele sezoane. Acesta păstrează conformatia naturala, oferă susținere, este extrem de confortabil și poate fi purtat și în cele mai lungi zile la birou. Dar, sutienul tip bralette este o alegere ideală și pentru o ținută elegantă. Atunci când acesta este lăsat să fie ușor descoperit sub o rochie sau o cămașă de mătase, ținuta se transformă într-una extrem de sexy. Sutienul creat din dantelă neagră cu insertii delicate argintii este un accesoriu distins, plin de eleganță și farmec.

Sutienul cu efect push-up

Sutienele cu efect push-up sunt încă la mare căutare, acestea accentuand imaginea unui bust voluptos, indiferent de mărimea acestuia. Atunci când ne dorim un decolteu senzual, sutienul cu efect push-up este secretul. Acest tip de sutien este potrivit în special pentru masurile mici și medii. Sutienele în nuanțe saturate care îmbină detaliile din dantela brodata sunt un simbol al feminității. Dantela și nuantele puternice oferă pieselor de lenjerie intimă o atitudine ludică, plină de optimism și delicată. Iar efectul push-up este ideal pentru un plus de senzualitate.

Sutienul balconette

Sutienul balconette este o piesă extrem de sexy, care transformă bustul oricărei femei într-unul senzual și voluptos. Este un sutien perfect pentru rochiile croite cu un decolteu generos. Sutienul balconette pune în valoare orice conformatie, creând un efect vizual atrăgător. Sutienele în nuanțe puternice, electrice îmbină aerul “budoir”, cu dantela fină și detalii delicate. Imbinarea dintre culorile îndrăznețe și design-ul actual creează un aer incitant și transformă fiecare piesă într-o alegere ideală pentru acest sezon.

Sutien full-cup

Știm că pentru doamnele și domnișoarele care dețin un bust generos, alegerea unui sutien potrivit este mai dificilă. Dar, noi am găsit un model de sutien tip full-cup, extrem de sexy. Dantela neagra, delicata este alegerea ideală atunci când vine vorba despre un sutien tip full-cup. În general, modelele acestui acest tip de sutien nu sunt unele extrem de atrăgătoare, dar iată că noi am găsit un model care să îndeplinească aceste citerii. Aceast sutien denotă un aer irezistibil, iar liniile armonioase și pline ale sutienului pun în valoare orice tip de siluetă. Eleganța acestui set este remarcabilă, iar tu te vei simți o “femme-fatale”.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!