Inspiratie

Costumele de baie cu imprimeuri geometrice, cel mai cool trend al verii

În materie de costume de baie, sezonul acesta se poartă, pe lângă culorile extravagante și imprimeurile florale, și printurile și liniile geometrice. De la linii simple care separă culori contrastante, până la buline și steluțe, sigur vei găsi un costum cu print geometric care să fie pe placul tău și să te avantajeze din punct de vedere al siluetei.

Costumele de baie din noua gamă SevenSins, atât cele întregi, dar și cele în două piese, combină armonios culorile tari cu forme și modele geometrice trendy. În continuare urmează câteva exemple care sigur te vor ajuta să fii în centrul atenției, ori de câte ori ai ocazia.

Costum de baie Marko Anabella Corai
Costumul este întreg, croit pentru a-ți pune în valoare formele. Cupele sunt întărite pentru a rotunji frumos bustul, prinderea se face după gât, iar la spate cu ajutorul unei catarame argintii. Imprimeul ce se regăsește pe abdomen și slip sporește farmecul produsului.

Costume de baie cu imprimeuri geometrice: Costum de baie Marko Anabella corai

Costum de baie Marko Miley
Dacă optezi pentru un costum de baie în culorile steagului S.U.A, vei combina trei dintre cele mai îndrăgite culori ale verii – roșu, bleumarin și alb. Cupele cu push-up nedetașabil dau volum sânilor, iar șnurul inserat în talie permite o ajustare perfectă a slipului. Acest model de costum sexy avantajează sânii mici.

Costum de baie Marko Miley

Costum de baie Marko Melania Blue
O ținută de plajă ce emană eleganță și bun gust. Sutienul este de tip balconet, iar bretelele sunt reglabile și detașabile. În față are înserție de tul semitransparent.

Costum de baie Marko Melania blue


Costum de baie Marko Nora Blue
Acest tip de costume de baie este recomandat doamnelor cu sâni mici, cupele rotunjind și mărind bustul. Provocatorul costum din imagine este compus din două piese, cu sutien cu cupe întărite și slip clasic. Sutienul se leagă după gât și la spate. Steluțele inserate îi conferă un plus de extravaganță.

Costum de baie Marko Nora blue

Costum de baie Marko Bella Purple
Costumul de baie deux-pieces cu cupe întărite se închide la spate cu o cataramă argintie. Este realizat dintr-o combinație de culori ce atrage privirea. Bretelele sunt reglabile, iar imprimeul de pe slip se regăsește tivit pe marginea sutienului.

Costume de baie cu imprimeuri geometrice: Costum de baie Marko Bella purple

Costum de baie Marko Anastacia Green
Costum de baie elegant, realizat prin îmbinarea culorii verde deschis cu buline albe. Este lejer, are cupe întărite prevăzute cu push-up detașabil și se închide la spate cu o cataramă argintie. Slipul din material elastic se va mula perfect pe formele tale.

Costum de baie Marko Anastacia green

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!