Inspiratie

#trends – articole de lenjerie din tul

Acum că Valentine’s Day a trecut, e timpul să ne întoarcem atenția și spre alte piese de lenjerie, iar cei de la SevenSins au deja o serie nouă de produse pe site. Materialul-vedetă al noilor articole este tulul, care începe să fie din ce în ce mai utilizat în confecționarea lenjeriei. Transparent sau semitransparent, de cele mai multe ori de culoare neagră, combinat sau nu cu accente de dantelă cu motive florale, tulul este un material specific articolelor vestimentare feminine și denotă eleganță, având un aer sofisticat.

Chemise Cofashion Melisenda
Un set sexy format din chemise, halat și chilot tanga. Este confecționat din voal, accesorizat cu dantelă neagră în zona bustului, a mânecilor și în partea inferioară. Halatul are mâneci trei sferturi și se strânge în talie cu un cordon.

Chemise CoFashion MELISENDA

Corset Obsessive 820-cor
Un corset din tul de culoare neagră, cu portjartier atașat și chilot tanga inclus. Decolteul adânc și cupele ornate cu dantelă evidențiază bustul. Dantelă fină se regăsește și în partea de jos și în cazul chilotului, iar bretelele sunt reglabile.

Corset Obsessive 820-COR

Body Obsessive 830-ted
Un body extrem de incitant, cu un design special. Este realizat din tul negru combinat cu dantelă și pune în valoare bustul, fiind foarte decupat. Se prinde la spate după gât și ca un sutien, spatele fiind gol în rest.

Body Obsessive 830-TED

Set Obsessive 840-seg
Set sexy compus din sutien, portjartier și chilot tanga, care poate fi purtat în orice moment al zilei. Este făcut din tul și broderie de culoare albă, care dă o alură sofisticată ținutei. Bretelele portjartierului și ale sutienului sunt reglabile.

Set sexy Obsessive 840-SEG

Chemise Obsessive 839-bab
Un babydoll negru, extrem de sexy, perfect pentru o seară romantică. Are un decolteu provocator, iar talia este marcată sub bust, ceea ce o face pe purtătoare să pară mai înaltă. În zona bustului sunt inserate margini de dantelă, iar între sâni este și o bijuterie.

Chemise Obsessive 839-BAB

Body Obsessive 837-ted
Un articol elegant de lenjerie, cu un design interesant. Este foarte incitant, fiind crotchless, iar detaliile dantelate dau eleganță. De asemenea, pune în valoare foarte bine silueta și dă purtătoarei un boost de încredere.

Body Obsessive 837-TED lenjerie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!