Inspiratie

Surprize neașteptate marca SevenSins – Marțea cu Mandy

Teoretic, ne aflăm în cea de-a doua lună de toamnă, practic însă de abia acum încep să se simtă schimbările aferente perioadei. Pentru că toamna este anotimpul în care dăm startul retrospectivelor anuale, dar suntem în același timp și bombardați de idei noi și interesante, cei de la SevenSins v-au pregătit o surpriză. Pe lângă cele mai noi articole de pe site (care pot fi vizualizate selectând “Noutăți” în fiecare categorie), am început de săptămâna aceasta un nou proiect, care constă într-un mini vlog cu și despre lenjerie intimă.

În cadrul fiecărui episod al acestuia, Mandy vă va prezenta câte trei produse de la SevenSins, pentru a vedea cum arată acestea în realitate și pentru a afla mai multe despre materialele din care sunt confecționate. De asemenea, în ceea ce privește lenjeria intimă, detaliile sunt importante, așa că nici acestea nu vor fi neglijate în prezentări. Prin intermediul acestui vlog, puteți afla câte ceva și despre tendințele vestimentare sezoniere, precum și sfaturi legate de cum să fiți provocatoare fără să lăsați eleganța și bunul gust deoparte.
În viitor, cei de la SevenSins vă pregătesc și niște invitați speciali și nu numai, deci nu ezitați să urmăriți vlogul.

Iată articolele prezentate în primul episod:

Set Sexy Chilirose Marina

Set sexy Chilirose Marina

Chemise Obsessive Satinia

Chemise Obsessive Satinia

Corset Beauty Night Maylis

Vlog lenjerie sexy - Corset Beauty Night Maily

Aici puteți urmări episodul propriu-zis – https://www.youtube.com/watch?v=qOfLLFiw3rI&t=15s – și vă puteți abona la canalul nostru de youtube, pentru a fi mai ușor la curent cu noutățile.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!