Inspiratie

Costume de baie: 7 modele de costume de baie ideale pentru deschiderea sezonului estival

Deschiderea sezonului estival se apropie cu pasi repezi, asa ca daca aveti planuri sa mergeti la mare sau la piscina noi am ales 7 modele de costume de baie intregi cu decupaje sexy. Acest tip de costume de baie poate fi purtat alaturi de un pareo pentru a completa tinuta.

Acest tip de costume de baie întregi cu decupaje sexy sunt o altă preferință pentru doamnele și domnișoarele care doresc să ascundă micile imperfecțiuni. SevenSins.ro propune costume de baie întregi, unde asocierile cromatice definesc talia și scot în evidență bustul. Costumele de baie întregi de la SevenSins.ro sunt alegerea ideală pentru a pune în valoare liniile corpului, fiind ideale atât pentru o siluetă zveltă cât și pentru una mai robustă.

Pentru doamnele și domnișoarele care preferă costumele de baie cu printuri, atât florale cât și geometrice, noile costume de baie de la SevenSins.ro aduc o gamă largă de imprimeuri colorate. De la nuanțe solare precum galben și oranj îmbinate cu printuri florale, până la nuanțe contrastante de albastru marin, negru, lila, sau alb alături de printuri geometrice. Acest tip de costum de baie este ideal pentru femeile care preferă un look excentric și spectaculos.

Iata cele 7 modele propuse de noi:

Marko Jessie Black

Un costum de baie intreg, ce iti va pune in valoare silueta. Sutienul este tip balconette cu bureti push-up detasabili si sarme de sustinere, bretelele sunt reglabile si detasabile. Imprimeul cu flori viu colorate din partea din fata, dau un aer jucaus si plin de viata. Masura XXL nu are push-up,doar cupe intarite.

costume de baie sevensins.ro

Marko Valentina Corai

Un costum de baie intreg ce iti va pune in valoare atuurile si iti va ascunde micile imperfectiuni. Jocul de nuante corai -lila de pe bust ofera volum, in timp ce imaginea din zona abdomenului subtiaza talia.

Marko Selena Purple

Un costum de baie intreg ce iti va pune in valoare atuurile si iti va ascunde micile imperfectiuni. Combinatia de culori a modelului reprezinta o incantare pentru privire. Insertia de nuante de mov de pe cupe ofera volum, in timp ce culoarea neagra din zona abdomenului subtiaza talia.

Marko Sandra Fuchsia

Costumul este confectionat din material elastic, ce revine la forma initiala, rezistent la UV, la clorul din piscina si nisip. Este recomandat a se spala la 30 de grade.

Marko Melania Yellow

Sutienul este tip balconette cu bureti push-up detasabili si sarme de sustinere, bretelele sunt reglabile si detasabile. In fata are insertie din tul semitransparent, care ofera un plus de farmec costumului de baie . Masura XXL nu are push-up, doar cupe intarite.

Marko Priscilla White

Costum de baie ale carui cupe sunt intarite si slipul este clasic. Produsul se leaga dupa gat, inchizandu-se la spate cu ajutorul unei catarame argintii. Decolteul adanc, spatele pe jumatate dezgolit si insertia de material subtire din lateralele abdomenului, transforma acest produs intr-unul ce nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba de vara aceasta.

Marko Anabella Purple

Imprimeurile pline de viata si colorate sunt secretul pentru cat mai multa distractie!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!