Inspiratie

Un costum de crăciuniță de la SevenSins, un Crăciun de neuitat

Mai sunt doar 11 zile până la cea mai așteptată sărbătoare din an, deci dacă nu ne-am mobilizat până acum în legătură cu cadourile și pregătirile, încă mai avem puțin timp să o facem. Spuneam într-un articol precendent că roșul este cea mai în vogă culoare a lunii, deoarece se încadrează foarte bine în tematică, prin urmare putem opta pentru dăruirea de obiecte de lenjerie intimă roșii. Mai mult decât atât, la SevenSins este disponibilă și o serie în ediție limitată de costume de crăciuniță, care cu siguranță vor contribui la atmosfera „fierbinte” de Crăciun. Poți alege un costum de crăciuniță pentru tine însăți, îi poți sugera partenerului că ți-ai dori unul sau l-ai putea da în dar unei prietene foarte bune căreia vrei să-i faci o surpriză neașteptată de sărbători.
Să vedem câteva dintre sugestiile de pe site:

Livco Snow Queen
Un costum demn de o adevărată „doamnă Crăciun”! Este alcătuit din chemise și mănuși, ambele realizate din material moale și plăcut la atingere. Atât rochița, cât și mănușile, au accente pufoase de culoare albă, iar chemise-ul este confecționat parțial și din dantelă. Atât în față, cât și la spate, se reglează cu ajutorul unor șnururi din satin dispuse tip corset.

Costum LivCo Snow Queen
Obsessive SantaCutie
Creează o atmosferă de poveste și surprinde-l cu acest costum sexy de crăciuniță format din 5 piese! Sutienul se leagă după gât, fiind ajustabil și la spate, iar design-ul portjartierului atrage garantat privirea, datorită benzilor elastice dispuse paralel. Căciulița ornată cu puf și dresurile albe completează perfect ținuta. Toate piesele setului sunt făcute din tul fin semitransparent.

Costum Obsessive Santacutie
Obsessive SantaCutie Babydoll
Un chemise de culoare roșie tematic, care vine la pachet cu chilot și căciulă asortată. Rochia este confecționată din material fin, având o suprapunere de tul ce pornește de sub bust, care este de asemenea ornată și cu puf alb.

Costum Obsessive Santacutie babydoll
Obsessive SantaCutie Peignoir
Compleu provocator de crăciuniță, format din halat cu glugă și chilot clasic. Halatul se leagă sub bust cu ajutorul unui cordon de satin, așezându-se foarte frumos pe corp. Material este unul foarte moale la atingere.

Costum Obsessive Santacutie peignoir
Excellent Beauty R-606
Mini costum sexy de crăciuniță, ideal de purtat în noaptea de Crăciun. Este compus din sutien, chilot tanga și căciulă și accesorizat cu puf. Sutienul se ajustează la spate, iar căciulița cu paiete dă un mare plus de stil întregii ținute.

Costum Excellent Beauty R-606
Livco Minerva
O costumație sexy și incitantă, specială pentru seara de Crăciun, din dantelă roșie cu lemente florale combinată cu puf alb. Design-ul corsetului este unul foarte provocator, decupajele dând outfit-ului un aer spectaculos.

costum de crăciuniță - Costum LivCo MINERVA

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!