Inspiratie

Printurile florale: Noile costume de baie intregi de pe SevenSins.ro aduc printuri florale explozive

Printurile florale raman un must si in acest sezon. Printul floral in nuante explozive este imprimeul ideal pentru acest sezon cald. Fie ca alegeti sa il purtati in tinutele de zi cu zi sau pe costumele de baie, acesta va crea o aparitie care nu va fi uitata usor. Acelasi efect o au si noile costume de baie intregi de pe SevenSins.ro, care sunt create cu imprimeuri florale spectaculoase. Jocul de culori este unul puternic, nuantele alese fiind saturate si contrastante. Cu aceste tipuri de costume de baie este imposibil sa nu fiti remarcate!

Printurile florale ale noilor costume de baie intregi de pe SevenSins.ro sunt extrem de interesante, deoarece ilustreaza flori exotice intr-o maniera picturala, acest efect oferind un aer extrem de elegant costumului de baie.

SevenSins.ro aduce o gama variata de costume de baie noi pentru doamnele și domnișoarele care  iubesc printurile florale. De la nuanțe deschise precum roz și bleu îmbinate cu printuri florale, până la nuanțe contrastante de bleumarin si negru alături de printuri florale contrastante. Acest tip de costum de baie este ideal pentru femeile care preferă un look excentric și spectaculos.

Costumele de baie întregi sunt o preferință pentru doamnele și domnișoarele care doresc să ascundă micile imperfecțiuni, dar nu numai. Costumele de baie intregi inca dicteaza trendurile si acestui sezon, fiind o piesa extrem de spectaculoasa si confortabila. SevenSins.ro propune costume de baie întregi, unde asocierile cromatice definesc talia și scot în evidență bustul. Nuanțele închise subțiază talia, iar printurile florale scot in evidenta bustul. Costumele de baie întregi de la SevenSins.ro sunt alegerea ideală pentru a pune în valoare liniile corpului, fiind ideale atât pentru o siluetă zveltă cât și pentru una mai robustă.

Păstrând aerul elegant al imprimeurilor îmbinat cu o croială contemporană, noile costume de baie de la SevenSins.ro aduc o cromatică diversificată, atât pentru costumele în două piese cât și pentru cele întregi.

 

(Click pe fotografie pentru a viziona costumele de baie in site-ul SevenSins.ro)

Printurile florale sunt un must in acest sezon pentru costumele de baie

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!