Inspiratie

Pareo: Modele de pareo elegante, ideale pentru tinuta de mers la piscina

Sezonul cald se apropie cu pasi repezi, dar pana sa ajungem la plaja cu siguranta putem avea in weekend o zi de relaxare la piscina sau spa. Iar pentru aceasta activitate trebuie sa avem in garderoba un pareo elegant, care sa completeze perfect tinuta. Piesele tip pareo păstrează cromatica și liniile elegante sunt create din texturi fluide si nuante neutre pentru a putea fi asortate cu usurinta oricarui tip de costum de baie.

Asadar, iata modelele de pareo la care ne-am gandit pentru o zi perfecta la piscina:

Pareo Marko Judy Black

Un produs foarte practic care poate fi purtat atat la plaja, cat si intr-o zi petrecuta la piscina. Este creat din material moale si placut la atingere. Accesoriul, mereu la moda, nu trebuie sa lipseasca din bagajul pentru vacanta sau pentru piscina. Piesa se petrece asemenea unui halat, avand doua sisteme de prindere.

pareo sevensins.ro

 

Pareo Marko Mia Black

Un produs foarte practic, disponibil in toata gama de marimi, potrivit pentru toate siluetele. Permite ascunderea micilor imperfectiuni pe care doar tu trebuie sa le stii. Este realizat din panza italiana, moale si placuta la atingere.

 

Pareo Marko Lily Indigo

O piesa extrem de comoda si volatila perfecta pentru o zi la piscina!

 

Marko Alice Black

Un element potrivit pentru o zi petrecuta pe plaja sau la piscina, ce acopera corpul intr-un mod elegant. Este realizat din material moale si placut la atingere, usor de transportat in orice tip de bagaj.

 

Espiral Lingerie 7725

Un element potrivit pentru o zi petrecuta pe plaja, ce acopera corpul intr-un mod elegant. Un produs potrivit pentru toate siluetele, ce permite ascunderea micilor imperfectiuni, pe care doar tu trebuie sa le stii. Este confectionat din material moale de culoare alba, usor elastic si placut la atingere, ce iti va mangaia delicat trupul. Alege acest accesoriu mereu la moda, ce nu trebuie sa lipseasca din bagajul pentru vacanta sau piscina.

 

Dora Marko Black

Un accesoriu care se asorteaza perfect oricarui tip de costum de baie!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!