Inspiratie

Lenjerie sexy – Valentine’s Day se apropie

Mai e puțin până pe data de 14 februarie, iar cei de la SevenSins deja s-au pregătit și au umplut stocurile cu lenjerie sexy, evident, de culoare roșie. În seria cu articole de Valentine’s Day predomină dantela fină și ornamentele moderne de tipul benzilor elastice. În plus, design-urile noilor piese sunt foarte provocatoare și incitante, conferind încredere purtătoarelor și încântând privirile. Fetelor, dacă vreți să impresionați cu această ocazie, alegeți cu încredere de pe site produse care se încadrează în categoria „lenjerie sexy”!
Să vedem câteva recomandări de seturi:

Set Obsessive 838

Un set de lenjerie sexy ce creează senzație, datorită culorii și a modelului. Toate cele trei piese – sutienul, chilotul, portjartierul – sunt confecționate din dantelă elastică cu model floral, sutienul având și o parte de material elastic simplu. Partea de sus este accesorizată cu niște benzi elastice care evidențiază decolteul, iar setul poate fi completat cu dressurile Obsessive 838.

Set sexy Obsessive 838-SEG

Set Obsessive 829

O lenjerie sexy potrivită pentru impresionarea partenerului. Sutienul este făcut din dantelă brodată și tul, iar partea de jos este decupată într-un mod foarte incitant și ornatăcu o inimioară roșie. Benzile elastice de la sutien pun în valoare bustul foarte bine.

Set sexy Obsessive 829-SET

Set Obsessive 827

Un compleu format din două piese, deosebit de provocator. Sutienul este realizat din tul semitransparent, iar marginile lui sunt dublate de material încrețit. Chilotul tanga este accesorizat cu un volănaș foarte jucăuș și cu o fundă din satin la spate.

Set sexy Obsessive 827-SET

Set Obsessive 838

Set alcătuit din două piese, cu un aer tineresc și incitant. Este confecționat din dantelă brodată cu elemente florale, iar partea de sus este ornată cu un set de benzi. Chilotul este decupat și ornat, de asemenea, cu două rânduri de benzi elastice. Este ideal pentru o noaptea pasională alături de persoana iubită.

Set sexy Obsessive 838-SET

Set Obsessive 822

Un compleu deosebit prin design-ul său inedit. Este realizat din dantelă cu motiv floral și material roșu foarte fin. Sistemul de prindere este unul special, iar decupajele îmbinate cu perle dau un aer pur feminin și foarte elegant ținutei.

lenjerie sexy Set sexy Obsessive 822-SET

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!