Inspiratie

Corsetele negre cu dantelă, simboluri ale eleganței feminine

Corsetele au fost, din cele mai vechi timpuri, unele dintre cele mai atrăgătoare articole vestimentare destinate femeilor. Dacă la început erau încorporate în rochii lungi și extravagante, în zilele noastre ținutele în care pot fi incluse s-au diversificat foarte mult. Totuși, corsetele au și astăzi același aer de feminitate seducătoare pe care îl aveau odinioară, numărându-se printre cele mai stilate variante de lenjerie intimă.
Pe www.sevensins.ro se găsește o gamă foarte largă de corsete, printre care și cele negre cu inserții atrăgătoare de dantelă și tul.

Corset Obsessive Rosana
Corset sexy cu portjartier, confecționat din dantelă și material elastic. În zona abdomenului este inserată dantela brodată cu elemente florale, iar cupele au sârme de susținere la bază. Pe lateral, corsetul are fermoar pentru a putea fi îmbrăcat mai ușor, iar bretelele sunt reglabile.

Corset Obsessive Rosana

Corset Livco Cairine
Un articol extrem de feminin, cu portjartier detașabil și chilot tanga inclus. Este realizat din dantelă combinată cu tul fin. Decolteul adânc expune sânii într-un mod provocator, fiind împodobit cu dantelă. Se reglează prin șnurul inserat în zig-zag la spate.

Corset LivCo Cairine

Corset Obsessive Dotina
Produs de culoare neagră, ale cărui cupe sunt buretate și prevăzute cu sârme de susținere. Bretelele corsetului și ale portjartierului sunt reglabile, pentru o ajustare perfectă. Decolteul scoate în evidență bustul, iar chilotul are un design atrăgător datorită benzilor elastice din laterale.

Corset Obsessive Dotina

Corset Obsessive Emperita
O piesă de lenjerie foarte sexy, ce are inserat în zona decolteului și a abdomenului model floral. Atât bretelele corsetului, cât și cele ale portjartierului sunt reglabile, iar la spate potrivirea se realizează cu ajutorul șnurului în zig-zag.

Corset Obsessive Emperita

Corset Livco Nigar
O ținută îndrăzneață, dar de bun gust. Dantela cu model floral aplicată pe abdomen dă un aer special produsului, asortându-se perfect cu chilotul. Cupele au sârme de susținere, iar portjartierul și bretelele sunt ajustabile, mulându-se perfect pe formele corpului.

Corset LivCo Nigar

Corset Obsessive Charmea
Corset sexy cu portjartier și chilot tanga inclus. Este făcut dintr-un material provocator, iar în zona abdomenului și a cupelor este atașată dantelă brodată cu motiv floral. Se reglează la spate, iar bretelele sunt de asemenea ajustabile.

Corset Obsessive Charmea

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!