Inspiratie

Chemise-uri lungi din materiale elegante

Chemise-urile elegante nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei care colecționează lenjerie. Cămășile de noapte de pe www.sevensins.ro sunt foarte feminine și au un aer seducător, în special cele confecționate din materiale pretențioase precum satinul, tulul sau dantela. Doamnele și domnișoarele care vor să fie înconjurate de o aură de mister și rafinament pot opta pentru niște cămăși de noapte lungi, cu texturi fine și ușoare. Iată câteva dintre propunerile noastre:

Chemise Chilirose Kim Long Black
Un articol de lenjerie demn de o adevărată prințesă, extrem de fin la atingere. Este confecționat din material semi-transparent de culoare neagră, cu aplicații dantelate în zona sânilor.

Chemise Chilirose Kim Long black

Chemise Excellent Beauty N-715
Cămășuța este confecționată din tul fin de culoare neagră, având inserată pe bust și în talie dantelă brodată cu elemente florale de culoare roz. În talie se strânge cu ajutorul unui șnur din satin dispus în zig-zag. Chilotul tanga asortat completează perfect ținuta.

Chemise Excellent Beauty N-715

Chemise Chilirose Kirra Long Red
Fii prințesă și dezvăluie misterul feminin din tine! Răsfață-te cu finețea acestui articol elegant cu decolteu adânc. Dantela de pe cupe și abdomen și tăietura din față accentuează și mai mult rafinamentul ținutei.

Chemise Chilirose Kirra Long red

Chemise Chilirose Lucy
O ținută sexy și vaporoasă ce scoate în evidență toate atuurile de care dispui. Decolteul este adânc, iar dantela inserată sporește farmecul produsului. Bijuteria dintre cupe atrage privirea, iar despicătura de pe picior adaugă un plus de senzualitate.

Chemise Chilirose Lucy

Chemise Chilirose Christy
Cămașă de noapte sexy realizată din tul și dantelă, în combinația de culori negru și albastru. Prinderea se face după gât, iar chilotul tanga inclus este realizat din aceeași combinație de culori.

Chemise Chilirose Christy

Chemise Chilirose Belinda Red
O cămășuță incitantă ce te transformă într-o apariție irezistibilă. Decolteul adânc, dantela și crăpătura ce urcă pe picior se armonizează perfect. Accesoriul în formă de inimă inserat între cupe atrage atenția asupra bustului.

Chemise Chilirose Belinda red

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!