Inspiratie

Rochiile mulate, articole deosebit de atrăgătoare

Rochiile sunt niște piese vestimentare specific feminine, menite să scoată în evidență stilul și eleganța purtătoarelor. În funcție de ocazie, putem alege întotdeauna un model de rochie potrivit care să ne pună în valoare atât stilul, cât și formele corpului. Pe www.sevensins.ro, în afară de articole de lenjerie intimă, se găsesc și o serie de rochii mulate ce pot fi purtate în diferite contexte.

Rochie Livco Azalia
O piesă vestimentară sexy și elegantă în același timp, confecționată din material moale. Atrage atenția prin design-ul inovator. Bretelele sunt făcute din benzi elastice alăturate, iar zona bustului este pusă în valoare de decupajul inserat.

Rochie LivCo Azalia

Rochie Obsessive Dressita
O rochiță de seară atrăgătoare, dublată cu dantelă, cu spatele dezgolit. Se leagă după gât cu ajutorul unui șnur din satin. Produsul este disponibil în trei culori – negru, alb și roșu. Este ideală pentru o cină romantică în compania persoanei iubite!

Rochie Obsessive Dressita

Rochie Chilirose Dots
Combinația de culori alb-negru garantează întotdeauna o apariție elegantă și plină de farmec. Partea de sus a rochiei este largă, dar se așază perfect pe corp. Spatele este dezgolit, iar partea de jos se mulează pe formele purtătoarei.

Rochie Chilirose Dots

Rochie Chilirose Valen
Rochiță sexy din material elastic, special concepută pentru femeile care vor să fie seducătoare. Linia dreaptă a croielii pune în evidență silueta, iar design-ul iese din tiparele obișnuite. Pe brațe și la spate este inserată plasă cu ochiuri mari, pentru un plus de stil. Este disponibilă atât pe negru, cât și pe alb.

Rochie Chilirose Valen

Rochie Livco Pascale
Design-ul deosebit al produsului atrage privirea. Realizată din material moale și elastic, rochița este foarte ușor de purtat. Decolteul adânc și broderia dintre cupe denotă îndrăzneală.

Rochie LivCo Pascale

Rochie Livco Charlotte
Un articol de culoare neagră, sexy și fermecător, destinat femeilor sigure pe ele și pe atuurile de care dispun. Rochia combină materialul fin cu linii orizontale discrete cu materialul de tip plasă inserat în zona umerilor. Este indicată pentru o seară petrecută pe ringul de dans!

Rochie LivCo Charlotte

Pentru un plus de strălucire, poți adăuga ținutelor tale bijuterii din sticlă de Murano.
Placate cu metale prețioase și cu un colorit deosebit, bijuteriile Murano îți păstrează întotdeauna strălucirea. Finisate manual, folosind tehnicile artizanilor venețieni, aceste bijuterii încântă prin eleganța și rafinamentul lor. Pe www.muranos.ro/bijuterii/ sigur vei găsi ceva care să se asorteze ținutei tale, indiferent de ocazie.



You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!