Inspiratie

Lenjerie cu franjuri, printre trendurile anului

Una dintre noutățile acestui an, în materie de lenjerie intimă, sunt franjurile. Dacă anii trecuți vedeam în magazine foarte multe genți cu franjuri și geci sau cardigane franjurate, anul acesta a venit și rândul lenjeriei să preia acest trend. Franjurile dau ținutelor un aspect boem și senzual, fiind destinate în special persoanelor care știu să se bucure de viață și să se avânte în aventurile ei. Pentru că lenjeria de la SevenSins e în ton cu moda, pe site puteți găsi mai multe articole de lenjerie cu franjuri care s-ar putea să fie pe placul vostru.

Set Obsessive 824
Un compleu sexy format din două piese – sutien și boxeri. Este confecționat din material negru elastic, care se mulează foarte bine pe formele corpului. Sutienul este accesorizat cu fir argintiu pe cupe și se prinde la spate și după gât, iar în față este ornat cu franjuri asimetrice. Boxerii sunt de asemenea accesorizați cu franjuri dispuse simetric la spate.

Set sexy Obsessive 824-SET

Set Chilirose Felycia
Setul este alcătuit din 3 piese – sutien, portjartier și chilot. Are un design interesant, datorită franjurilor dispuse simetric dedesubtul bustului și al portjartierului. Este realizat din dantelă fină cu model oriental, iar decupajele de la bust dau un aer interesant apariției. Chilotul string completează perfect această ținută, care poate fi purtată într-o seară specială.

Set sexy Chilirose Felycia

Chemise Obsessive 824
O rochiță interesantă, confecționată din material strălucitor combinat cu material negru elastic. Are franjuri în partea de sus, iar prinderea se face la spate, în formă de X. Este feminină și elegantă și, asortată cu un halat simplu, poate fi purtată în mai multe contexte.

Chemise Obsessive 824-DRE

Set Excellent Beauty L-131
Un set incitant de lenjerie neagră, alcătuit din două articole. Sutienul este făcut din material elastic combinat cu tul și accesorizat cu ajutorul unor franjuri și unei funde din satin. Chilotul de tip clasic este ornat cu benzi elastice și cu un detaliu strălucitor, de care atârnă niște franjuri ce cad senzual pe șolduri. Este ideal pentru o doamnă sau o domnișoară îndrăzneață, dispusă să se pună în valoare.

Set sexy Excellent Beauty L-131

Halat Excellent Beauty N-718
Un halat din tul semitransparent, cu broderie cu franjuri la mâneci și în partea inferioară, care vine la pachet cu un chilot string simplu. Se prinde cu ajutorul cordonului din satin și poate fi purtat cu aproape orice articol de lenjerie neagră, având un model simplu și ușor de asortat.

Halat Excellent Beauty N-718

Set Excellent Beauty L-106
Un compleu minimalist, dar extrem de provocator, de lenjerie intimă, ce scoate în evidență foarte bine atuurile purtătoarei. Sutienul fară cupe este confecționat din tul și întărit la baza sânilor, având franjuri ce cad senzual pe bust. Chilotul de tip string, confecționat din același material, are franjuri dispuse în laterale.

Set sexy Excellent Beauty L-106 lenjerie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!