Inspiratie

Sezonul pentru lenjerie roșie de abia începe

Am vorbit în ultimele postări despre faptul că acum este sezonul pentru lenjeria seducătoare de culoare roșie, datorită lunii februarie. Mai precis, Valentine’s Day deschide seria sărbătorilor de primăvară, ocazii pentru care toate femeile trebuie să fie pregătite cu lenjeria potrivită. Tot despre lenjerie roșie vorbim și azi, pentru că deși Ziua Îndrăgostiților e la doar două zile distanță, nu mai e foarte mult nici până pe 24, când românii vor celebra Dragobetele.

Chemise Obsessive Lovica
Un chemise sexy de culoare roșie, cu decolteu adânc și chilot tip tanga inclus. Este perfect pentru o seară romantică în doi! Confecționat din material lucios, se mulează perfect pe corp și scoate în evidență toate atuurile de care dispune purtătoarea. Are dantelă inserată în zona bustului și la margine.

Chemise Obsessive Lovica

Set Chilirose Marina
Set sexy de lenjerie intimă, compus din sutien și chilot brazilian. Este făcut din dantelă fină cu elemente florale, iar detaliile îi dau un aer feminin și tineresc. Poate fi purtat atât zi de zi, cât și în cazul unei ocazii mai speciale.

Set sexy Chilirose Marina

Chemise Livco Callidora
O piesă de lenjerie potrivită pentru o ocazie specială, datorită aerului extrem de elegant. Cupele au push-up, iar decolteul pune în valoare partea superioară a corpului. Este realizată din satin, iar inserția de dantelă neagră din talie înfrumusețează produsul. Volănașele din partea de jos dau un aer și mai special babydoll-ului.

Chemise LivCo Callidora

Top Irall Fiona
Un top provocator, realizat din combinația de culori roșu-negru, ce atrage atenția prin design-ul deosebit. Are portjartier atașat și chilot inclus și este realizat din material elastic, combinat cu tul negru cu buline. Se regăsesc și ornamente dantelate la cupe, în josul topului și la chilot.

Top Irall Fiona

Halat Beauty Night Paulette
Un halat de interior confecționat din dantelă brodată cu model floral, ce poate fi purtat închis sau deschis. Cordonul din satin roșu, precum și marginile satinate dau o notă elegantă articolului.

Halat Beauty Night Paulette

Set Chilirose Deborah
Un compleu alcătuit din 3 piese de lenjerie sexy – sutien, fustiță cu portjartier și chilot. Sutienul este prevăzut cu sârme de susținere, având un design special. Fusta are volane jucăușe, iar chilotul este confecționat integral din dantelă.

Set sexy Chilirose Deborah lenjerie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!