Inspiratie

5 halate de interior si situatiile in care le poti purta

Halatele de interior feminine din satin, bumbac sau dantela sunt indispensabile in garderoba unei doamne, asadar ne-am gandit la 5 situatii in care te poti afla si halatele pe care sa alegi sa le porti in momentul respectiv. Halatele sunt o piesa de lenjerie intima de interior care poate fi purtat atat pentru o noapte in doi, cat si de zi cu zi.

Un aspect important atunci cand alegi lenjeria intima -chiar și de interior- este materialul din care aceasta este creată. Astfel, dantela, satinul si bumbacul sunt texturile ideale pentru astfel de piese. Texturile alese pentru aceste piese trebuie să fie comode, chiar dacă acestea se mulează, sau nu, materialul trebuie să fie alcătuit din țesături fine, lejere. Piesele de interior bine alese oferă confort si o stare pozitiva.

Asadar iata cele 5 situatii si halatele potrivite pentru a le purta:

1.Atunci cand ai invitati prieteni apropiati acasa si toata lumea este comod imbracata poarta un halat comod din bumbac, cu o lungime medie, decenta. Noi am ales halatul Livco Brenda intr-o nuanta de albastru turquoise, care este realizat dintr-o textura fina, delicata cu pielea si care are o lungime medie. Detaliul din dantela al manecilor sporeste farmecul si ii ofera un aer rafinat. acesta poate fi purtat atat cu un chemise asortat pe dedesubt, sau fara, deoarece detine cordon de inchidere.

halat de interior

2.A doua situatie in care te poti afla este chiar alaturi de persoana iubita. Cand alegi sa petreci o seara cu sotul sau iubitul, noi iti propunem un halat seducator din dantela, care scoate la iveala atuurile tale. Noi am ales halatul Excellent Beauty N-702 care denota o eleganta aparte prin modelul din dantela floral si detaliile din satin. Manecile tip “belle sleeves” dau un aer elegant tinutei iar cordonul din satin cu care se leaga in talie sporeste farmecul produsului.

3. O a treia situatie in care poti purta un halat feminin si delicat este atunci cand organizezi o petrecere in pijamale cu cele mai apropiate prietene. Pentru aceasta ocazie am ales un halat rafinat din satin in nuanta delicata de crem, Irall Parisa. In partea superioara halatul este accesorizat cu o broderie florala de aceasi culoare. Detaliile fac diferenta! Acesta poate fi purtat alaturi de un chemise asortat in aceeasi nuanta.

4. A patra situatie in care cu siguranta veti avea nevoie de un halat comod, este atunci cand calatoriti. Pentru calatorii ne-am gandit la un halat extrem de simplu, comod si usor de transportat ca cel de la Irall. Acesta este un halat lejer de interior confectionat din material moale si fin la atingere, care poate fi gasit in 3 nuante de negru, bordeaux si maron. Poate fi purtat pe deasupra unui set de lenjerie intima sau direct pe piele.

5. Pentru cea de-a cincea situatie ne-am gandit la un halat extrem de comod, care poate fi purtat de zi cu zi. Noi l-am ales pe cel de la Donna Nadia. Produsul este confectionat din material moale si usor elastic, cu maneci lungi, ce poate fi purtat inchis sau deschis, cu ajutorul cordonului de care dispune. Acesta poate fi de asemenea gasit in 3 nuante de negru, corai si crem. Poate fi asortat alaturi de un chemise la fel de comod!

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!