Inspiratie

De ce este body-ul o piesă de lenjerie must have

Când spui lenjerie intimă te gândești probabil la seturile de lenjerie – sutien și chilot. Este, într-adevăr, cea mai la îndemână combinație, însă de ceva vreme o nouă piesă capătă tot mai mult teren. Este vorba despre body, desigur, care a devenit o piesă must have în garderobă. Iată câteva motive care cu siguranță te vor convinge și pe tine (dacă mai este nevoie):

Body-ul este sexy

Nici măcar nu contează dacă este din dantelă sau din satin, cu tulle, cu decupaje, cu benzi care să sublinieze linia corpului sau a decolteului. Body-ul este o piesă care în primul rând te face să te simți sexy. Apoi, croiala sa avantajează orice siluetă, fiind seducătoare și senzuală. 

body
Body Obsessive – aici

Body-ul este confortabil

Sexy nu înseamnă incomod. Dimpotrivă. Este o piesă de lenjerie care va sta lipită de corp, fiind un aliat de nădejde pe sub rochii prea fluide, de exemplu. Sau un aliat când ai nevoie de ceva mulat, care să îți avantajeze silueta. Indiferent de alegere, body-ul poate fi acel atuu de care tu ai nevoie când îți alcătuiești ținutele, fie ele de zi sau de seară. 

body
Body Excellent Beauty – aici

Seducător și incitant

Un accesoriu perfect pentru dormitor, când te poate ajuta să-ți îndeplinești fanteziile ascunse. Poți fi cine vrei tu, cum vrei tu. Poți fi o dominatoare sexy sau, dimpotrivă, delicată și senzuală. Indiferent de atitudinea pe care vrei să o adopți în dorimitor, o astfel de piesă de lenjerie îți va fi aliat și îți va oferi încrederea de care ai nevoie. 

body
Body CoFashion – aici
body
Body Noir – aici

Te-ai hotărât? Care este modelul tău preferat?

PS: Dacă nu te poți decide, pe SevenSins.ro avem reduceri de până la 45% la zeci de boy-uri perfecte pentru orice ocazie. Avem disponibile peste 20 de branduri de lenjerie, iar măsurile variază de la S la 4XL. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!