Inspiratie

Modele de corsete sexy pentru noaptea nunții

Nunta este unul dintre cele mai așteptate evenimente din viața unei femei. Unele dintre noi avem încă de mici idei despre cum vrem să arate nunta noastră de vis. Chiar dacă acestea se schimbă pe parcurs, experiența va rămâne întipărită în memorie pentru totdeauna, motiv pentru care totul trebuie să iasă perfect.
Pe lângă decorațiuni, meniuri, rochia de mireasă și multe altele, trebuie să avem grijă să facem alegeri inspirate și în ceea ce privește lenjeria pe care urmează să o purtăm în noaptea nunții, aceasta fiind o ocazie specială. Corsetele de pe www.sevensins.ro sunt niște opțiuni demne de luat în considerare, îmbinând materiale elegante cu accesorii sexy. Corsetele sunt niște articole extravagante prin definiție, dând purtătoarelor un aer seducător de femmes fatales. Iată câteva propuneri interesante în această direcție:

Corset Excellent Beauty V-507
Corset sexy de culoare albă, cu broderie fină cu elemente florale. Cupele buretate sunt confecționate din dantelă și au sârme de susținere. Bretelele sunt ajustabile, iar portjartierul și chilotul sunt incluse în set.

Corset Excellent Beauty V-507

Corset Obsessive Etheria
O piesă de lenjerie deosebită pentru o seară specială petrecută în doi. Poți fi o apariție de neuitat cu acest corset incitant, extrem de feminin, ce scoate în evidență bustul și talia. Este realizat din țesătură satinată în combinație cu dantelă florală și decorat cu o fundiță cochetă. Se reglează din spate cu ajutorul unui șnur. Chilotul tanga asortat este inclus.

Corset Obsessive Etheria

Top Excellent Beauty R-625
Un top provocator și incitant ce atrage atenția. Decolteul adânc și cupele decorate cu trandafiri sporesc farmecul produsului. Chilotul crotchless în același ton completează ținuta. Bretele portjartierului nu sunt detașabile, dar pot fi reglate.

Top Excellent Beauty R-625

Corset Obsessive Melidia
Acest corset garantează o apariție de neuitat, fiind extrem de feminin și punând în valoare talia și bustul. Se închide în partea din față, cu ajutorul unui sistem tip moș-babă metalic, iar în spate se reglează cu un șnur dispus în zig-zag. Chilotul este inclus în set.

Corset Obsessive Melidia

Corset Obsessive Swanita
Corset sexy cu portjartier, confecționat din dantelă și material elastic. Pe partea laterală a abdomenului, corsetul este decupat pentru un plus de farmec, iar spatele este dezgolit. Cupele nu au sârmă de susținere la bază, dar bretelele sunt reglabile.

Corset Obsessive Swanita

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!