Inspiratie

Lenjeria din dantelă neagră, mereu în trend

Lenjeria din dantelă, în special cea neagră, este indispensabilă în garderoba oricărei femei. Negrul este ușor de asortat, simplu și elegant, iar combinația culorii cu dantela este una foarte reușită, deoarece dantela inspiră rafinament și feminitate. Seturile sexy de lenjerie neagră sunt practice, interesante și au un aer misterios, care le dă purtătoarelor un aer sexy și incitant.
Lenjeria de la SevenSins este destinată femeilor cu atitudine, care știu ce vor și cum să-și pună în evidență atuurile cel mai bine. De aceea, în noua colecție de toamnă predomină articole atrăgătoare. Iată în continuare câteva din acestea:

Set Beauty Night Diamond
Set sexy de culoare neagră, realizat din dantelă și tul fin. Este alegerea ideală pentru o seară pasională în doi. Sutienul este prevăzut cu sârme de susținere, dublat pe jumătate de cupă cu tul și benzi elastice. Bretelele subțiri scot în evidență linia gâtului și a umerilor, iar portjartierul alungește silueta. Elementele strălucitoare aplicate și accesoriul pentru gât sporesc farmecul produsului.

Set sexy Beauty Night Diamond

Set Beauty Night Shaquila
Un compleu incitant alcătuit din patru piese, făcut din dantelă și material lucios. Sutienul este foarte provocator, datorită design-ului cu benzi elastice și al corsetului cu ajutorul căruia se prinde la spate. Chilotul are de asemenea un model incitant, cu decupaje în formă de triunghiuri în față și la spate. Cele două piese care înlocuiesc portjartierul sunt din dantelă și au atașate niște șnururi din satin din care se pot face funde.

Set sexy Beauty Night Shaquila set

Set Beauty Night Marilyn
Un set sexy ce atrage atenția, datorită design-ului original. Este confecționat din dantelă și material lucios, iar sutienul are sârme de susținere și este întărit la bază pentru un plus de efect. Chilotul realizat din aceeași combinație de dantelă cu material lucios de la cupe completează perfect outfit-ul incendiar.

Lenjeria - Set sexy Beauty Night Marilyn

Set Beauty Night Ravenna
Este foarte sexy, fiind confecționat din dantelă și tul fin. Sutienul are un model special, având cupa pe jumătate întărită și dantelă fină, elastic. Chilotul clasic cu talie înaltă are un decupaj intrigant la spate, iar bretelele atașate lui sunt detașabile.

Set sexy Beauty Night Ravenna

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!