Colectii lenjerie Inspiratie Noutati Recomandarea zilei

#desezon – crăciunițe în lenjerie sexy

Moș Crăciun a trecut ceva mai devreme pe la SevenSins anul acesta, unde a lăsat o colecție nouă de modele de costume „crăciunistice” sexy. Lenjeria intimă potrivită te poate ajuta să sărbătorești Crăciunul într-un mod mai puțin tradițional, fiind în același timp și un cadou frumos pe care săți-l faci, ție și partenerului. Iată câteva piese de lenjerie pe care le poți adăuga la colecție în acest sfârșit de an:

Livco Snow Princess e un costum compus din corset, stockings, chilot string și căciuliță tematică. Corsetul e ornat cu broderie albă și inserții de puf pe marginiși are portjartier detașabil. Ținuta e completată de dressurile roșii și dechilotul string dantelat și e perfectă pentru o noapte specială de Crăciun.

Costum LivCo Snow Princess

Livco Emeryn e o alegere inspirată pentru persoanele ceva mai îndrăznețe, carepreferă seturile de lenjerie. Sutienul este reglabil, iar chilotul brazilian areportjartierul detașabil. Dresurile și căciulița sunt incluse, iar ornamentelesub formă de mini corsete, puf și ciucuri înfrumusețează outfit-ul tematic.

Costum LivCo Emeryn

Livco Shyamala cuprinde un chemise din dantelă roșie, căciula și chilotul stringasortat. Rochița se închide cu un sistem tipic unui corset la spate și esteornată cu puf alb. Bretelele și portjartierul se pot regla.

Costum LivCo SHYAMALA

Livco Riveria e o ținută de Crăciun dolly, formată din chemise și chilotstring. Material satinat se mulează perfect pe formele purtătoarei, iar pufulși corsetul decorativ din partea frontală dau un aer de sărbătoare rochiei. Laspate se reglează cu ajutorul unui corset, iar în partea de jos se termină încloche.

Costum LivCo Riveria

Livco Little Miss Christmas e o ținută complexă, ce dă o alură festivăpurtătoarei. Este alcătuită din sutien cu cupe întărite, glugă atașată și fundadecorativă și fusta mini de crăciuniță. Setul cuprinde și chilot string, precumși dresuri albe ornate cu puf.

Costum LivCo Little Miss Christmas s

JingleBell Chemise de la Obsessive e o cămașă de noapte și de Crăciun simplă,dar de efect. Datorită materialului elastic, se așază foarte bine pe corp.Cupele sunt susținute și accesorizate cu dantelă albă, iar decupajul cu corsetde sub bust înfrumusețează outfit-ul.

Costum Obsessive Jinglebell chemise

Obsessive 851-cst e un costum sexy interesant, datorită design-ului cu volănașeși părților detașabile. Sutienul se leagă cu un șnur în partea din față, iarpartea care îl transformă într-un mini chemise se poate detașa, astfel încât aidouă costume într-unul.

Costum Obsessive 851-CST lenjerie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!