Inspiratie

Ce piese de lenjerie intimă să porți în ziua nunții? Tendințe în vestimentația „invizibilă” a unei mirese

 

Trebuie să admitem: unul dintre cele mai importante momente din viață este nunta și cu siguranță este și unul dintre cele mai stresante. Îți dorești ca totul să fie exact cum ai planificat și ca toate momentele să fie cele ideale pentru tine. În fond, trebuie să rămâi cu amintiri dintre cele mai plăcute despre eveniment pentru că stresul îl vei uita mai repede decât ai fi crezut. Rochia de mireasă este, în mod evident, piesa centrală a apariției tale, iar toți ochii vor fi ațintiți asupra ta și te vor admira. Cu toate acestea, cel mai important este partenerul alături de care ai decis să îți petreci viața și cu siguranță ochii lui curioși sunt cei mai critici. Astfel, astăzi vom vorbi despre partea nevăzută a vestimentației tale – lenjeria intimă pentru mireasă.

După cum au obișnuit tradițiile, mireasa trebuie să poarte o jartea pe care mirele să o arunce burlacilor, în speranța că un norocos care o va prinde va urma să se căsătorească. Desigur, acest accesoriu nu este la vedere  și multe mirese moderne nu mai fac acest moment al jartelei. Însă, chiar dacă te vei conforma tradiției sau nu, poți purta simbolic o jartea albă, prețioasă, în noaptea nunții. Te va face să te simți ca o mireasă desăvârșită, însă va fi și un mic preview pentru noaptea romantică a voastră. Alege JARTEA LIVCO GARTER WHITE care conține două jartele diafane, decorate cu perle, elemente strălucitoare și o fundă delicată. Produsele conțin margini buclate de voal pentru și mai multă eleganță și delicatețe.

Prima noapte ca soț și soție trebuie să fie un moment memorabil, special în care să te simți cea mai fumoasă și iubită. Poți contribui la sporirea intensității sentimentelor dintre voi doi și să alegi o lenjerie intimă deosebită. Îți recomandăm SET SEXY OBSESSIVE ETHERIA, iar ținuta ta va fi completă. Setul este format din piese din dantelă albă, delicată, cu broderii și inserții miniaturale. Pentru a fi în același ton cu evenimentul vostru, alegerea lenjeriei intime de culoare albă este perfectă.

Apariția ta trebuie să fie una completă, însă ai nevoie și de ceva care să intrige curiozitatea. Produsul HALAT BEAUTY NIGHT BOUQUET este un obiect vestimentar care nu trebuie să îți lipsească din garderobă. Îl poți asorta cu succes cu restul ținutei pe care ți l-am prezentat anterior și vei fi incredibilă. Mai important, tu te vei simți specială, iar ce va fi mai frumos pentru voi abia de acum începe.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!