Inspiratie

Lenjerie intimă confortabilă și provocatoare? Imediat!

Lenjerie intimă provocatoare, dar și confortabilă?! Bineînțeles că este posibil. De fapt, toate produsele SevenSins dispun cel puțin de aceste două calități pentru că dorim să oferim clienților noștri atât o apariție de senzație, cât și maximum de confort. În gama noastră de produse pot fi regăsite o mulțime de modele și materiale pentru orice ocazie și care pot satisface și cele mai pretențioase gusturi, însă în articolul de astăzi îți vom face câteva sugestii de piese foarte senzuale și cu atât mai comode de purtat.

Deși dantela a fost întotdeauna asociată eleganței, pentru unele tipuri de piele mai sensibilă nu este întotdeauna cea mai bună alegere. Totuși, lenjeria intimă din dantelă inspiră deopotrivă un spirit jucăuș, cât și inocență, astfel că recomandarea noastră este alegerea dantelei elastice. Piesa CHILOT OBSESSIVE HOTINA este un produs foarte îndrăgit pentru confortul pe care îl asigură. Mai mult, modelul satinat în zig-zag îi conferă produsului un stil cu totul deosebit.

De ce nu, și pe parcursul nopții poți arăta minunat și în același timp să porți ceva care să nu te încorseteze. Înlocuiește clasicele pijamale cu o cămașă de noapte provocatoare, ideală pentru serile romantice. Produsul CHEMISE IRALL GLORIA impresionează atât prin modelul simplist, însă foarte rafinat, cât și prin confortul și lejeritatea pe care le asigură purtătoarei. Inserțiile de dantelă sunt acel plus de chic care fac produsul să fie unul pe care trebuie să îl ai în garderobă.

Negrul rămâne ca mai bună alegere atunci când ești indecisă asupra culorii lenjeriei intime. Totuși, poți masca evantuala banalitate a culorii prin alegerea unor piese cu un model aparte. Nu am uitat de aspectul confortului, fapt pentru care îți recomandăm produsul SET SEXY KINGA GINGER I în care tulul, transparența și franjurii sunt elementele cheie. Alege să fii senzuală și să te simți minunat într-o seară specială!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!