Inspiratie

Ce lenjerie intimă purtăm de Revelion

Mai sunt doar câteva zile până la sfârșitul anului, deci cu siguranță cele mai multe dintre noi și-au ales deja ținutele pentru petrecerea de Revelion. Trecerea dintre ani este o ocazie foarte specială totuși, motiv pentru care trebuie să acordăm o atenție deosebită nu numai outfit-ului, ci și lenjeriei intime pe care o vom purta. În ceea ce privește materialele, dantela este cel mai indicat dintre ele, fiind elegantă și în același timp și foarte confortabilă. Ca și culori, roșul este probabil prima alegere pentru multe doamne și domnișoare, însă nici lenjeria de culoare neagră nu este uitată. Să vedem așadar câteva sugestii:

Set Obsessive Heartina
Un set sexy de culoare roșie, ideal de purtat în noaptea de Revelion. Este confecționat din dantelă și material satinat, fiind atât lejer cât și provocator. Sutienul este prevăzut cu sârme de susținere la bază și cu bretele ajustabile. Portjartierul și chilotul completează setul, iar accesoriile metalice dau un plus de strălucire.

Set sexy Obsessive Heartina
Set Obsessive 823
Un compleu provocator de culoare neagră, realizat din material lucios și elastic asemănător pielii. Toate bretelele sutienului sunt reglabile, iar benzile elastice cu care este accesorizat chilotul evidențiază frumos talia. Accesoriul tip choker cu care vine la pachet ar putea fi elementul definitoriu al unei ținute de Revelion.

Set sexy Obsessive 823-SET
Set Beauty Night Ismena
Lenjeria perfectă pentru a completa o ținută specială pentru o astfel de petrecere. Este făcută din tul roșu, brodat cu elemente de dantelă neagră. Sutienul are un decolteu generos și bretele negre, iar benzile elastice din lateralele chilotului permit ajustarea acestuia.

Set sexy Beauty Night Ismena
Set Obsessive 828
Un set special pentru o noapte la fel de specială. Setul de mai jos are un design aparte și este compus din sutien fără sârme de susținere și chilot brazilian. Bretelele sutienului sunt din material satinat și se leagă la spate, iar dantela neagră este brodată cu detalii foarte fine.

Set sexy Obsessive 828-SET
Sutien Axami Cassiopea
Un articol de lenjerie elegant și provocator, ale cărui cupe sunt prevăzute cu sârme de susținere. Bretelele din spate sunt dispuse paralel și sunt elastice, iar detaliul de tip corset din față oferă piesei un aer aparte. Poate fi purtat în combinație cu un chilot simplu de aceeași culoare. Revelion - Sutien Axami Cassiopea

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!