Colectii lenjerie Inspiratie Lifestyle Noutati

Începe 2019 în forță…cu lenjerie de la SevenSins!

Pe lângă toate celelalte schimbări aferente noului an, cele din garderobă sunt printre cele mai importante pentru o femeie. Și fiindcă e perioada în care ne gândim la ce stiluri vom adopta anul acesta și ce modificări ne-ar plăcea să facem, nu trebuie să ignorăm nici colecția de lenjerie. SevenSins are câteva idei spectaculoase pentru acest nou început, care sigur vă vor inspira să experimentați lucruri noi. Iată mai jos câteva dintre acestea.

Setul, chemise-ul și halatul Obsessive 861-seg sunt un trio elegant cu care oricărei femei i-ar plăcea să înceapă anul. Satinul de culoare bordeaux din care sunt confecționate cele trei piese inspiră feminitate, iar accentele de dantelă neagră ale pieselor de lenjerie dau un aer misterios ținutelor. Setul e format din sutien, portjartier și chilot, iar halatul vine la pachet cu chilotul asortat. Sunt ideale pentru toate categoriile de vârstă!

Un alt trio de la Obsessive este format dintr-un body, un set compus din trei articole și un corset sexy cu chilot – Obsessive 859-ted. Piesele amintite sunt realizate din combinația piele – tul brodat și au o alură tinerească și îndrăzneață. Volanele din cazul portjartierului de la set și al corsetului dau un plus de feminitate.

Printre noutățile de pe site perfecte pentru 2019 se numără și setul Livco Snehana, alcătuit din trei piese. Sutienul are benzi elastice pe pust, portjartierul e compus din mai multe părți, iar chilotul string are și el un design incitant. Setul e făcut aproape integral din dantelă, excepție făcând tulul de la sutien. Corsetul Livco Roxelani are mai mult tul decât setul anterior, însă dantela, benzile elastice și florile rozalii se aseamănă cu compleul. Chemise-ul Livco Collyna e extrem de confortabil și de sexy, fiind realizat dintr-o combinație de materiale mătăsos moale, tul și dantelă. În partea superioară se mulează perfect pe formele purtătoarei, iar în jos cade frumos în cloche. Decupajele de sub bust și benzile pe care le regăsim și în cazul cămășii dau un aer intrigant celei care o alege.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!