Inspiratie

Cele mai incitante cămăși de noapte pentru vara aceasta

Cine spune că noaptea nu trebuie să arăți la fel de bine ca pe timpul zilei? Poate că cel mai adesea porți clasica pijama foarte comodă și la îndemână atunci când stai în pat, însă de ce să nu faci ceva diferit pentru tine și nu doar?! Ai nevoie de momente în care să îți pui în valoare latura senzuală și să exprimi din plin aceasta, iar alegerea unei ținute incitantă și comodă în aceeași măsură este ideală pentru o seară romantică. Astfel, mai jos îți vom arăta câteva modele de cămăși de noapte atipice care te vor arăta jucăușă și extrem de sexy, însă pe sevensins.ro găsești o mulțime de modele pentru a-ți diversifica garderoba!

Pentru momentele intime în care vrei să atragi printr-o apariție neașteptată, cu siguranță ai nevoie de atitudine și o ținută pe măsură! Când un sutien și o pereche de tanga nu mai sunt de ajuns, venim cu alte opțiuni prin care să fii surprinzătoare: desuuri incitante! Produsul CHEMISE OBSESSIVE 844-BAB conține o cămășuță de noapte cu decupaje ce flatează orice siluetă, iar modelele cu broderie albastră pun foarte frumos în evidență zona bustului. Ținuta se leagă cu ajutorul unei funde din material satinat – un detaliu feminin ce nu va trece neobservat! Pentru că ne dorim să fie totul complet, setul include și un chilot tanga cu același model de dantelă.

Misterul merge mână în mână cu senzualitatea, iar șarmul feminin tocmai în acest lucru constă. Poartă piese incitante și în care să te simți confortabil pentru că nimic nu e mai atrăgător decât atunci când te simți bine și arăți asta. Produsul CHEMISE OBSESSIVE 845-BAB este o cămașă de noapte dintr-un satin culoarea prunei care te va învălui în eleganță. Poți prelungi curiozitatea partenerului purtând o piesă care să îți acopere o parte din corp într-un mod misterios și atractiv.

Dantela este sexy! Cu atât mai mult este dantela aplicată pe lenjeria intimă! O seară romantică în care pasiunea vă învăluie trebuie asortată corespunzător, așa că alege cea mai senzuală și mini ținută! Produsul CHEMISE LOLITTA EXCLUSIVE este alegerea ideală pentru orice purtătoare. Cele două decupaje de dantelă acoperă bustul într-un mod incitant, fiind prinse n talie cu o cataramă metalizată aurie. Mai mult, desuurile conțin și inserții de piele ecologică, dar și un chilot tanga care se potrivește perfect. Întregește apariție cu două pahare de vin și o muzică antrenantă în surdină, iar set up-ul este pregătit pentru o noapte memorabilă!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!