Inspiratie

Reduceri de până la 60% pe www.sevensins.ro

Suntem la jumătatea lunii cu cele mai mari reduceri, iar pe site-ul SevenSins acestea sunt în toi. Este momentul perfect să achiziționați cât mai multe piese de lenjerie intimă și pijamale, care să vă încălzească în nopțile reci de noiembrie și să vă ajute să vă simțiți feminine și atrăgătoare. În continuare, câteva dintre articolele din categoria reduceri, cu 60% reducere.

Set Beauty Night Henriette
Set sexy din tul negru, cu imprimeu tip plasă de păianjen, compus din 3 piese. Topul se mulează perfect pe corp și se prinde la spate, după gât. Portartierul este accesorizat cu niște benzi elastice, iar chilotul string completează perfect ținuta.

Set sexy Beauty Night Henriette

Corset Axami Japsis
Corset provocator cu cupe întărite, realizat din tul negru transparent, prevăzut cu push-up detașabil. Cupele și zona de sub bust sunt dublate cu un strat de dantelă cu elemente decorative. Șnurul inserat în față, dispus în zig-zag, permite reglarea corsetului, iar bretelele sunt reglabile, pentru o ajustare perfectă.

Corset Axami Jaspis

Set Obsessive Subtelia
Compleu sexy compus din sutien, portjartier și chilot tanga, făcut din material moale și plăcut la atingere. Sutienul are sârme de susținere la bază, iar bretelele lui pot fi reglate. Tulul fin se așază perfect pe formele corpului, iar fundițele ornante adaugă un plus de farmec.

Set sexy Obsessive Subtelia

Body Beauty Night Sabine
Body atrăgător de culoare neagră, din material lucios și dantelă, care te ajută să devii o apariție de neuitat. Decolteul adânc și benzile elastice din zona bustului dau un aer foarte provocator ținutei. Spatele conține un decupaj și este confecționat din dantelă cu elemente florale.

Body Beauty Night Sabine

Corset Obsessive Greyla
Un articol sexy de lenjerie, cu chilot inclus. Este făcut din material moale, combinat cu tul negru, ce se mulează foarte bine pe corp. Cupele sunt accesorizate cu dantelă cu elemente brodate, iar bretelele se pot ajusta. Spatele este integral din tul, iar chilotul asortat completează perfect ținuta.

Corset Obsessive Greyla

Body Irall Fifi
Un body extrem de sexy de culoare neagră, din material moale și ușor elastic. Formele geometrice, benzile elastice, decupajele și spatele dezgolit scot în evidență frumusețea corpului și transformă purtătoarea într-o apariție de neuitat. Toate benzile elastice sunt reglabile.

reduceri - Body Irall Fifi

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!