Inspiratie

6 idei de lenjerie în culoarea anului

Institutul Pantone a ales ca și culoarea anului 2018 o nuanță de mov pe nume „ultra violet”, pe care urmează să o regăsim în artă în general, design interior, dar mai ales în industria fashion. Va fi de asemenea încurajată și prezența celorlalte nuanțe ale culorii mov. Se spune că movul este o culoare regală, care inspiră foarte multă încredere și inteligență, dar și indiferență și melancolie. În ceea ce privește hainele, este una dintre cele mai elegante culori; purtată cu atitudinea potrivită, ajută la o apariție de invidiat. În cazul lenjeriei intime, nu este întocmai cea mai populară culoare, însă anul acesta ar putea urca în top.
Mai jos puteți vedea câteva piese de lenjerie de la SevenSins, care pun foarte bine în valoare violetul și semnificațiile acestuia.

Set Beauty Night Ismena
Set sexy alcătuit din 3 piese – sutien, corset cu portjartier și chilot string. Este confecționat din tul și material elastic de culoare mov, iar broderiile florale dau ținutei un aer special. Sutienul are sârme de susținere și bretele reglabile, iar chilotul are un design interesant. Corsetul evidențiază foarte bine talia.

Set sexy Beauty Night Ismena

Chemise Axami Mauve
O piesă de lenjerie foarte elegantă și feminină, care cu siguranță va impresiona. Este realizată din material fin de culoare violet, dublat de tul transparent cu dantelă neagră. Are decolteul adânc și cade perfect pe formele corpului, indiferent de forma siluetei.

Chemise Axami Mauve

Halat Excellent Beauty
Un halat de interior confecționat din satin de culoare mov. Poate fi purtat atât închis, cât și deschis pe deasupra unui chemise sau a unui set sexy. Materialul ușor și delicat mângâie pielea, iar cordonul ajută la reglare.

Halat Excellent Beauty N-728

Set Chilirose Casiana
Un compleu extrem de seducător, format din 4 articole: sutien, chilot string, portjartier și mască. Este făcut din dantelă mov și accesorizat cu fundițe din satin. Sutienul se prinde la spate și după gât, iar portjartierul se ajustează cât este nevoie. Accesoriul tip mască dă setului un aer misterios și incitant.

Set sexy Chilirose Casiana

Chemise Irall Alexandra
O cămașă de noapte într-o nuanță vie de violet, accesorizată în zona bustului și în parte inferioară cu dantelă albă cu model floral. Materialul din care este realizată este satinat, așezându-se foarte bine pe corp. Are un aer deosebit, inspirând multă eleganță.

Chemise Irall Alexandra

Top Excellent Beauty
Un articol intrigant și provocator, dar în același timp delicat și feminin. Topul este realizat din tul negru asortat cu dantelă de culoare violet și are portjartier încorporat. Chilotul este inclus și este făcut integral din dantelă.

lenjerie Top Excellent Beauty C-418

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!