Inspiratie

Chemise-uri noi și incitante de la SevenSins

Cele mai noi articole de la categoria „desuuri incitante” de pe www.sevensins.ro sunt niște chemise-uri sexy, din materiale elegante, de culoare neagră. Acestea sunt recomandate femeilor îndrăznețe, cărora nu le e teamă să iasă din tipare. De asemenea, sunt niște sugestii interesante în cazul în care vreți să-i faceți o surpriză plăcută partenerului. Să vedem în continuare cum arată câteva dintre aceste produse:

Chemise Minidress
O rochiță din material negru lucios, cu un decolteu larg și mâneci lungi. Se prinde pe abdomen cu ajutorul unui corset cu clipsuri metalice, iar în partea de jos are o fustă mini în cloche cu despicată în față. Vine la set cu un chilot tanga negru.

Chemise Noir Handmade Minidress

Chemise Obsessive 810-CHE
Este confecționat dintr-un material fin și plăcut la atingere. Farmecul produsului este completat de inserția de dantelă neagră din zona bustului. Materialul elastic și netransparent asigură confort, făcând din acest produs o ținută ideală chiar și pentru femeile mai timide. Există și varianta pe alb.

Chemise Obsessive 810-CHE chemise and thong

Chemise Powerwetlook Pencil Dress
Chemise sexy de culoare neagră, realizat din material lucios și elastic. Este mulat, evidențiind întocmai formele corpului. Are un fermoar în lateral, iar la spate se prinde în zona gâtului cu ajutorul unui choker, care are și un accesoriu metalic în formă de cerc în față.

Chemise Noir Handmade Powerwetlook pencil dress

Chemise Obsessive 810-BAB
Un babydoll sexy și provocator, disponibil pe alb și pe negru. Cupele accesorizate cu dantelă care cuprinde și o parte din spate sunt ușor întărite, iar design-ul în cloche este simplu și elegant. Chilotul tanga inclus completează perfect ținuta.

Lenjerie - Chemise Obsessive 810-BAB babydoll

Chemise Powerwetlook Minidress
O rochie extrem de sexy de culoare neagră, al cărei element definitoriu sunt decupajele care se regăsesc deasupra sânilor și la spate. Dantela inserată în laterale și pe bust, precum și corsetele, conferă ținutei un aer foarte provocator, iar purtătoarei o ținută cu stil, cu ajutorul căreia cu siguranță va atrage atenția.

Chemise Noir Handmade Powerwetlook minidress with cutouts

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!